Jau nuo šiandien –„Maisto banko“ akcija mūsų mieste

Maisto bankas kasmet rudenį ir pavasarį rengia akciją – prekybos centruose pirkėjus kviečia nupirkti maisto produktų ne tik sau, bet ir skurdžiai gyvenantiems žmonėms. Šiemetinė Maisto banko akcija visoje Lietuvoje, taip pat ir Mažeikiuose prasidės jau šiandien, balandžio 9 d. ir truks dvi dienas. Visi norintys prisidėti prie šios akcijos jau šiandien, nuo 15 val. tai galės padaryti.

Penktadienį Maisto banko akcija prasidės nuo 15 val. ir tęsis iki 21 val. vakaro, o šeštadienį, balandžio 10 d. – nuo 10 val. ryto iki 20 val. vakaro.

Maisto banko akcija vyks šiose parduotuvėse: „Supernetto“ (Žemaitijos g. 38), „Maxima“ (Žemaitijos g. 20 ir Laisvės g. 56), „IKI“ (Žemaitijos g. 51/Sedos g. 18 ir Skuodo g. 1/Ventos g. 10B).

Parduotuvėse budintys akcijos savanoriai pirkėjus informuos apie tai, kokie produktai nepasiturintiems yra būtiniausi. Paaukoti produktai bus kruopščiai suskaičiuoti, supakuoti ir perduoti Mažeikių socialinių paslaugų tarnybos, Mažeikių bendruomenės centro, Nakvynės namų, Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos Mažeikių rajono komiteto, Sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Mažeikių Viltis“ globojamiems žmonėms.

Rudenį vykusios „Maisto banko“ akcijos metu visos Lietuvos gyventojai, skurdžiai gyvenantiems žmonėms paaukojo maisto už 868 tūkst. litų. Šio maisto pakako tris mėnesius maitinti daugiau nei 30 tūkstančių nepasiturinčiųjų.
 

{parasas}