2010 m. Gruodžio 9 d. Ketvirtadienis

343 metų diena, 49 metų savaitė.

Saulė teka 08:27, leidžiasi 15:53. Dienos ilgumas 07:26. Jaunatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -4 iki -6, debesuota, sniegas. Vėjas šiaurės, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -3 iki -5, debesuota, sniegas. Vėjas šiaurės, 5-7 m/s.

Dienos mintis – Įbauginimu pagrįsti argumentai yra intelektualinės impotencijos pripažinimas. (Ayn Rand)

Sveikiname – Delfinas, Leokadijas, Vakarius, Gedenes, Valerijas.

Šiandien: Tarptautinė antikorupcijos diena.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Diena žada pasikeitimus asmeninių santykių srityje. Galbūt jums į akis bus išsakyta tai, ko nenorėjote girdėti ir suprasti. O gal jūs pats staiga pratrūksite ir išliesite slopintus jausmus, mintis. Tai turės vienokių ar kitokių padarinių.

Tauras –
Sumokėkite mokesčius, atiduokite skolas, jei jų turite, nežaiskite slėpynių su kreditoriais. Nešvaistykite pinigų abejotiniems malonumams. Ir nesiekite jų gauti nepelnytai daug, kad dėl to neatsidurtumėte prie „suskilusios geldos”.

Dvyniai –
Šiandien tiktų dirbti didesnio intelekto reikalaujančius darbus, planuoti profesines ir mokslo perspektyvas, keliones, kūrybinius projektus. Galite gauti žinią iš užsienio. Arba ką nors sužinosite apie išvykusį artimą asmenį.

Vėžys –
Šiandieną pasijusite draskomas prieštaringų emocijų bei norų. Rutina, buitis vers nervintis, pykti. Sukaupkite vertingos informacijos, apgalvokite tolimesnes perspektyvas, atidžiai sutvarkykite dokumentus, buhalterinius popierius.

Liūtas –
Kolektyviniame susibūrime, renginyje jus gali nudžiuginti žaismingas flirtas, aplinkinių dėmesys. Jeigu svajojate apie meilės nuotykius, nebus kliūčių jų patirti.

Mergelė –
Šiandien galite jausti nepaaiškinamą energijos trūkumą, silpnumą. Tik neprisigalvokite sau ligų, nepasiduokite melancholijai. Vargu ar šiandien pavyks išspręsti slegiančius klausimus. Derėtų atsipalaiduoti, pailsėti (jei tik įmanoma nuo darbų atitrūkti).

Svarstyklės –
Tikriausiai teks kažkuo įtemptai rūpintis, domėtis. Gali kilti minčių, kaip išspręsti vieną svarbią problemą. Įmanomas rimtų žmonių palaikymas. Tuo tarpu nesiskaitymas su kolegomis ir konkurentais, nepagarba jiems atneštų nemalonumų.

Skorpionas –
Itin rūpės autoriteto ir uždarbio klausimai. Verslo naujovė pareikalaus daug dėmesio ir kantrybės. Gerai išanalizuokite gautą informaciją ar pasiūlymą. Kai kurias problemas nesunkiai išspręsite, atvirai išsakydamas nuogąstavimus, abejones.

Šaulys –
Aktyviai imsitės reikalų, susijusių su mokslu, informacija, reklama, komercija. Tikėtinas pasiūlymas kažkur vykti arba pokalbis apie kelionę. Vertėtų atidžiau saugoti savo, o juo labiau svetimą transporto priemonę bei kitą techniką.

Ožiaragis –
Diena bus kupina įvairių emocijų. Jeigu jūsų idėjoms, siekiams nepritaria šeimos nariai, pagalvokite apie jų nerimo priežastis. Nuoširdžiai su jais pasikalbėkite. Tai jums padės išspręsti kai kurias asmenines problemas.

Vandenis –
Jūsų sąmojis, drąsūs ir taiklūs pastebėjimai kaip įtaiga veiks aplinkinius, kels susidomėjimą. Seksis rasti sąlyčio taškus, ypač su tais, kurie ir šiaip jums neabejingi. Galite tikėtis pakvietimo į pramoginį renginį, pasimatymą.

Žuvys –
Ši diena turėtų atnešti naujų idėjų, susijusių su darbu, gyvenimo būdu, įvaizdžiu. Turbūt nepavyks išvengti kritikos, bet kai ką įgyvendinti bus įmanoma. Tik nesiknaisiokite nemaloniuose pojūčiuose, neieškokite sau ligų, neišpūskite trūkumų.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}