Mažeikių graffiti mėgėjų dėmesiui!

Gruodžio 10 d., minint Tarptautinę žmogaus teisių dieną, Mažeikiuose visus graffiti mylėtojus kviečiame dalyvauti graffiti socialinės reklamos renginyje. Penkiuose skirtinguose Lietuvos miestuose, jaunimo erdvėse bus nupiešta graffiti socialinė reklama. Ji nusikels į tas vietas, kur kyla socialinės problemos. Ir čia pat interaktyviu, novatorišku metodu skatins keistis.

 

Graffiti – tai puiki forma pritraukti jaunų žmonių dėmesį, pakviesti juos diskusijai. Graffiti piešimas jaunimo centruose vyks visą dieną, o į patį piešimą bus pakviestas ir vietos jaunimas. Renginio vadovai, moderatoriai įtrauks į interaktyvias veiklas.

 

Nacionalinis socialinės integracijos instituto (NSII) siūloma socialinės reklamos forma – ilgalaikė ir bus atliekama pasitelkiant socialinės reklamos, graffiti specialistus.

 

NSII atrinks 5 miestus, kuriuose planuojama įgyvendinti šią iniciatyvą. Tikimės, kad Mažeikių miestas bus vienas iš jų!

 

Norintys dalyvauti yra kviečiami užpildyti anktetą ir nurodyti sieną, ant kurios gali būti piešiamas socialinis graffiti (tai gali būti gausiai jaunimo lankoma vieta: mokykla, jaunimo centras ar kita vieša erdvė; sienos plotas iki 40 m2), bei turi suderinti leidimą piešti su savivaldybe arba pastato administracija.
Užpildytas anketas siųskite iki š.m. gruodžio 1d.  saulius@zmogui.lt

 

Mažeikių rajono savivaldybėm ryšių su visuomene skyrius

 

{parasas}