2010 m. Lapkričio 29 d. Pirmadienis

333 metų diena, 48 metų savaitė.

Saulė teka 08:12, leidžiasi 16:01. Dienos ilgumas 07:48. Delčia.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -9 iki -11, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -10 iki -12, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 5-7 m/s.

Dienos mintis – Mylėdamas žmogus nugali vienatvę, suranda save ir taip iš tremties grįžta i savo namus. Mylintis žmogus visada ir visur yra namie. (A. Maceina)

Sveikiname – Saturninas, Daujotus, Butvydes, Saturnus.

Šiandien: Draugo diena.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Jei yra galimybė užsiimti artimųjų rūpesčiais, padėkite jiems. Apnikusias liūdnas mintis padės nuvyti susitikimas su maloniu sielai draugu.

Tauras –
Apgaulingas metas: galite būti įtraukti į kvailą avantiūrą. Neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite apie savo vaikus, mylimą asmenį. Prastas laikas aiškintis meilės santykius, nes jūsų priekaištai nepagrįsti, veikiausiai netikusios nuotaikos, nuovargio pasekmė.

Dvyniai –
Gali pablogėti savijauta, nuotaika, jei tikėsitės tvarkos, atsakingumo ar bent jau sveikos nuovokos. Deja, kvailių ir nepunktualių piliečių šiandien padaugės. Didesnė klaidų, broko, traumų, įvairių gedimų tikimybė. Saugokite sveikatą.

Vėžys –
Gali pristigti ne tik objektyvumo kolegų, partnerių, artimųjų, ypač sutuoktinio, atžvilgiu, bet ir optimizmo – galite be reikalo įsivelti į skandalą ar imti išgyventi, nors reikėtų tik pasidžiaugti.

Liūtas –
Neišgyvenkite dėl to, kad kur nors vėluosite, ko nors nespėsite, kas nors duš, ges, dings, kad aplinkiniai bus nepunktualūs, kvaili, neatsakingi, nervingi. Tai diena, kai iš aplinkinių tuščia tikėtis supratimo, palaikymo ar bent jau padorumo.

Mergelė –
Bus svarbu prisiminti senas klaidas, jas analizuoti, iš jų mokytis. Ir neskubėkite žadėti: galite pervertinti save ir įsipareigoti darbą atlikti ar pinigus grąžinti per nerealų terminą.

Svarstyklės –
Galite nespėti atlikti svarbiausių darbų, tad negaiškite laiko niekams. Nesivelkite į avantiūras: ne viskas auksas, kas žiba. Vakaras neramus, būkite atidūs, bendraudami su artimaisiais nepriekabiaukite.

Skorpionas –
Sudėtingas metas, nepervertinkite savo jėgų. Tvarkydami reikalus naudokitės senais ryšiais, draugų pagalba. Mažiau planuokite ir tikėkitės, šiandien svajoti itin žalinga. Atidėkite savo reikalus iki penktadienio.

Šaulys –
Sudėtinga, liūdnoka diena: niekur neskubėkite, dėl nieko nesijaudinkite. Pasistenkite mažiau aplinkiniams (ypač vadovui) kristi į akis, saugokitės intrigantų, nesileiskite įtraukiami į avantiūras.

Ožiaragis –
Nekeiskite ankstesnių ketinimų, nepraraskite tikėjimo ateitimi, net jei šiuo metu nekaip jausitės ir būsite linkę viskuo nusivilti, aklai pasiduoti likimui.

Vandenis – Gauti dalykiniai, finansiniai pasiūlymai nebus naudingi. Taupykite jėgas, laiką ir pinigus. Nesiaiškinkite santykių su artimaisiais. Nepavyduliaukite.

Žuvys – Tikrinkite gaunamą informaciją, nes galite patys ką nors ne taip suprasti ar kitų būti suklaidinti. Venkite ginčytis, žadėti, tarpininkauti, už ką nors laiduoti. Prastas laikas pasirašyti atsakingus dokumentus.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}