2010 m. Rugsėjo 28 d. Antradienis

271 metų diena, 39 metų savaitė.

Saulė teka 07:11, leidžiasi 19:09. Dienos ilgumas 11:58. Pilnatis.

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +8 iki +10, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +5 iki +7, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 4-6 m/s.

Dienos mintis – Kas trokšta apsaugoti kito gėrį, visų pirma apsaugo savąjį. (KONFUCIJUS)

Sveikiname – Svetlanas, Lanas, Vaclovus, Tautvydus, Vientautes, Saliamonus, Vacius.

Šiandien – Vilniaus įkūrėjo, Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino diena.

Dienos horoskopas:


Avinas – Rūpesčiai dėl namų ar tėvų gali priversti pakeisti veiklos planus. Darbe pasistenkite itin korektiškai elgtis su vyresniais ar viršesniais už save kolegomis ir venkite rodyti savo nepasitenkinimą vadovybei.

Tauras –
Verta atidžiau apgalvoti savo veiksmus – galite įsivelti į avantiūrą. Kantrybė šiandien apskritai pravers – jus gali išvesti iš pusiausvyros vaikų nepaklusnumas, giminaičių ar draugų nuomonė apie mylimą žmogų.

Dvyniai –
Laukiate gerų permainų veikloje? Jos realios, tiesa, jei šiuo metu būsite diplomatiškesni ir apsukresni. Tad likite lankstesni bendraudami, atsargesni įsipareigodami ir atidžiau vykdykite jums duodamus nurodymus.

Vėžys –
Aklu užsispyrimu nieko nelaimėsite, veikiau susipyksite su tais, kurie jus palaiko, su partneriais, antrąja puse. Tad neskubėkite reikšti savo nuomonės, pasistenkite suvokti ir kito pozicijas. Nepatartina niekam įrodinėti savo teisybės.

Liūtas –
Nemaloni diena – nei artimieji, nei vadovybė jūsų nenorės suprasti. Venkite nereikalingo bendravimo, nesiaiškinkite santykių, apdairiau vairuokite automobilį. Verta pasiguosti geram draugui, reikalus ir keliones atidedant kitoms dienoms.

Mergelė –
Nors jusite, kad viskas klostosi geriau, ir užčiuopsite realius savo pastangų rezultatus, neperšokę duobės nesakykite „op“. Nebūkit patiklūs su žmonėmis iš toli: neva naudingi užsieniečių pasiūlymai gali nepasiteisinti.

Svarstyklės –
Ne viskas sklandžiai klostysis: bus sunku susitelkti ties reikalais, įvairūs kliuviniai nuo ankstyvo ryto gadins nuotaiką. Gali tekti įveikti sutuoktinio ar tėvų, taip pat vadovo, dalykinių partnerių pasipriešinimą, skeptiškumą.

Skorpionas –
Daug ką lems jūsų pačių veiklumas, mokėjimas bendrauti, sudominti aplinkinius savo reikalais. Kreipkitės pagalbos į įtakingą draugą. Tikėkite geromis permainomis ir venkite pyktis su tais, kurie jums gali padėti.

Šaulys –
Galite pajusti, kad prarandate vidinį tvirtumą. Nesinervinkite, nepanikuokite, tai neigiamai atsilieps jūsų santykiams su vadovu ir karjerai. Venkite atsakingų užduočių, neprisiimkite naujų įsipareigojimų.

Ožiaragis –
Reikalai pajudės geresne linkme, tačiau jei norimo rezultato sieksite iškart – viską sugadinsite.

Vandenis –
Esamus rūpesčius, ypač šeiminius, finansinius, būsite linkę dramatizuoti, galimos priverstinės išlaidos. Neužsispirkite bendraudami su antrąja puse, būkite atlaidesni. Būkit atidesni maisto kokybei.

Žuvys –
Aplinkiniai gali nenorėti jūsų išgirsti, suprasti ar vykdyti duotų įsipareigojimų. Kita vertus, iš jūsų pačių gali būti pareikalauta tesėti pažadą. Venkite ginčų, būkite pagarbūs, nuoširdūs, atlaidūs. Atidžiau pasirašinėkite dokumentus, neskubėkite žadėti. Venkite įsipareigoti prieš savo valią.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}