2010 m. Gegužės 31 d. Pirmadienis

151 metų diena, 22 metų savaitė.  

Saulė teka 04:52, leidžiasi 21:41. Dienos ilgumas 16:49. Pilnatis.

Oro temperatūra dieną +19 iki +21, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas rytų, 7-9 m/s Oro temperatūra naktį +14 iki +16, debesuota, lietus. Vėjas rytų, 4-6 m/s . 

Dienos mintis – Jei ieškai didelių galimybių, pirmiausia paieškok didelių sunkumų. (ANONIMAS) 

Sveikiname – Petronėles, Gintautus, Rimviles, Angeles, Petres.

Šiandien – Pasaulinė diena be tabako.

Dienos horoskopas:

Avinas – panašu, kad šiandien teks iš peties padirbėti. O jei norite atsikratyti įkyrių bei slogių minčių, susijusių su darbine, šeimynine situacija ar sveikata, neatsisakykite draugo ar gerbėjo pasiūlymo nekasdieniškai praleisti vakarą.

Jautis – netrūks švelnių jausmų, romantiško polėkio, priešingos lyties dėmesio. Galimas kolektyvinis renginys, bendraminčių, senų bičiulių susitikimas, pasimatymas su buvusia meile arba kažkas paskatins romantiškus prisiminimus, fantazijas.

Dvyniai – meilėje turėtų sektis, bet kiti reikalai klostysis ne itin gerai. Netinkamas laikas reikšti asmenines ambicijas, demonstruoti iniciatyvą, atkaklumą. Gali išaiškėti kažkokios intymios paslaptys arba slaptos klastos.

Vėžys – aplinkiniams atrodysite įdomūs ir žavūs. Tikriausiai savo meilės objektą nudžiuginsite atviresnėmis nei paprastai emocijomis, jausmais. Susilaikykite nuo alkoholio, lengvabūdiškų nuotykių.

Liūtas – nusimato nedidelės permainos į gera praktinėje veikloje, šeimyniniuose santykiuose, meilėje. Neblogas metas pasisakymams spaudoje, kelionėms. Galimas susitikimas su ypatingus jausmus žadinančiu asmeniu.

Mergelė – pasižymėsite noru bendrauti, kaupti informaciją. Palanku sudaryti komercines, tiekimo, reklamos sutartis. Galimos trumpos, bet įspūdingos kelionės. Galbūt atnaujinsite kažkada nutrūkusią draugystę ar meilės romaną.

Svarstyklės – panašu, kad būsite linkę atsiriboti, užsisklęsti, jeigu artimieji nenorės jūsų suprasti. Nereikėtų pernelyg dramatinti menkų nesėkmių. Stenkitės įkūnyti savo kūrybinius sumanymus ar realizuoti planus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Skorpionas – neblogai klostysis visi santykiai, pasitaisys savijauta, nuotaika. Palankus metas užsiėmimams su vaikais, taip pat – romantiškiems pasimatymams, pobūviams. Aplinkinius žavės jūsų originalumas, kūrybingumas.

Šaulys – jus gali traukte įtraukti įvykių sūkurys. Vis dėlto šiandien pavojinga pervertinti savo jėgas. Pasirūpinkite sveikata, jei jaučiate įtartinus negalavimus. Galbūt domėsitės grožio bei komforto prekėmis, ką nors modernaus įsigysite.

Ožiaragis – šiandien gali įvykti tam tikras lūžis asmeniniuose santykiuose. Tikėtina, kad į gerą, nes sumaniai gražbyliausite, gludinsite aštresnius kampus, tad nebus sunku rasti kompromisą, suderinti interesus. Atsargiai elkitės su elektra, technika.

Vandenis – galite griebtis įvairių gudrybių bei suktybių versle, finansinėse avantiūrose. Pasistenkite nesusipykti su asmeniu, nuo kurio priklauso finansinis stabilumas.

Žuvys – galite dalyvauti įdomiame renginyje. Tikriausiai pajusite įkvėpimą imtis naujų žygių, darbų, sumanymų. Aktyviai reikšite savo nuomonę ir jūsų neabejotinai klausysis. Aplinkinius galite nustebinti savo plačiu akiračiu.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}