Lietuvis iš pokerio turnyro Barselonoje grįžo su 51 tūkst. litų kišenėje

Lapkričio 22 dieną prasidėjusiame Europos pokerio turo (EPT) etape Barselonoje į kovą prie pokerio stalo stojęs lietuvis Drąsutis Tauras Narmontas iš pagrindinio turnyro pasitraukė trečiąją dieną ir susižėrė kiek daugiau nei 51 tūkst. litų.

Iš viso EPT Barselonoje pagrindiniame turnyre dalyvavo 5 lietuviai, tačiau keturiems jų šis turnyras nebuvo sėkmingas.

Be Drąsučio prie pokerio stalo savo sugebėjimus demonstravo Domantas Klimčiauskas, Mindaugas Vrubliauskas, Gintaras Simaitis ir jau neblogų rezultatų ankstesniuose turnyruose pasiekęs Aneris Adomkevičius.

Iš viso pagrindiniame turnyre kovą pradėjo 758 žaidėjai iš 53 valstybių. Be abejo, daugiausia čia galima išvysti ispanų, kurių net 121.

Bendras turnyro prizinis fondas siekia per 13 mln. litų, taip užtikrindamas jam didžiausio kada nors Ispanijoje vykusio turnyro titulą. Šį milžinišką prizinį fondą pasidalins 112 turnyro dalyvių, o čempionui atiteks beveik 2,85 mln. litų.

Šiais metais bus surengtas dar vienas 7-ojo sezono EPT etapas Prahoje. Į Čekijos sostinę pokerio festivalis atvyks gruodžio 13 d.

Iš karto po didžiausių metų švenčių, sausio 8 d., didžiausi pokerio entuziastai rinksis prabanga tviskančiame Bahamų kurorte, kur vyks didysis „Pokerstars Karibų nuotykis“ (PCA). Šiemet ten neabejotinai turėsime ir bent vieną atstovą iš Lietuvos. Kelialapį į PCA rudens pradžioje pokerio turnyre Kaune, skirtame Lino Kleizos labdaros ir paramos fondui paremti, laimėjo regbio žaidėjas Karolis Lukošiūnas.

 

{alfa2}