D. Bilevičiūtė pasiūlė I. Jurgelevičiūtei kreiptis į psichologus

„Irma, kreipkis pagalbos į psichologus, bioenergetikus, jie padės“, – toks pasiūlymas iš Dainos Bilevičiūtės lūpų nuskambėjo laidoje „Valanda su Rūta“, kurios tema tapo savaitgalį prasidėjęs tariamos vagysčių iš šou „Šok su manimi“ dalyvių skandalas. Pagrindine įtariamąja tapo ne kas kitas, o dainininkė Irma Jurgelevičiūtė. Nuomonę, jog atlikėjai reikėtų kreiptis į specialistus išsakė ir laidoje dalyvavęs psichologas Tomas Lagūnavičius.


Sunki psichologinė būsena

Tiesioginėje diskusijų laidos transliacijoje moteris nepasirodė, tačiau atėjo ją ginantis advokatas Vytautas Sirvydis. „Niekam nelinkėčiau atsidurti tokioje situacijoje, kaip dabar atsidūrė Irma, –sakė jis. – Jos psichologinė būsena iš tiesų labai sunki.“

Anot advokato, bene svarbiausia šioje istorijoje yra tai, kad I. Jurgeleviūtę visuomenė ir žiniasklaida nuteisė dar teismui nepriėmus nuosprendžio. „Už tai, kuo įtariama mano ginamoji, laisvė prarandama labai retai – nebent tai būtų piktybiniai ir pasikartojantys veiksmai“, – aiškino V. Sirvydis.

Pelnysis prodiuseriai

„Turėsime sukurti dar vieną laidą apie tai, kaip televizija sugeba iš kažkokio š*** sukurti dramą. Žurnalistai, kelios televizijos, tiesioginiai eteriai… Dabar atrodo taip, kad I. Jurgelevičiūtė nušovė kokius nors tris įtariamus pedofilija!“ – garsiai piktinosi Gediminas Juodeika, kurio nuomone iš šios istorijos pelnysis ne kas kitas, o projekto „Šok su manimi“ prodiuseriai. Bene didžiausią nuostabą G. Juodeikai sukėlė didžiulis žiniasklaidos susidomėjimas šia istorija.

Anot jo, atlikėjai vertėjo tiesiog prisipažinti savame bičiulių rate apie tai, kas buvo padaryta. „Na, padarė tai padarė, ką jau čia. Būtų piršais pabadę, būtų gandai pasklidę ir viskas, žmogui širdį dėl šito skaudėtų visą gyvenimą. Gal žmogus nedrįsta prisipažinti, kad tas kompaktų verslas nėra pelningas. O Irma nei honorarais, nei daugybę koncertų pasigirti negali“, – savo versiją išsakė vyras.

Įtarimai vagyste po ilgo stebėjimo

Balsas.lt primena, kad žinoma atlikėja areštinėje atsidūrė išsivesta tiesiai iš tiesioginės projekto „Šok su manimi“ transliacijos. Policijos atstovų teigimu, moteris buvo stebima keletą savaičių ir vaizdo įraše yra užfiksuota, kaip ji paima policijos pareigūnų paliktus pažymėtus pinigų banknotus.

Pinigų ir asmeninių daiktų vagystėmis iš kitų projekto dalyvių įtariama atlikėja buvo sulaikyta 48 valandoms. Nors pati I. Jurgelevičiūtė kaltės nepripažino, policija per kratą jos tėvų namuose surado kitiems projekto „Šok su manimi“ dalyviams priklausiusių daiktų.

Į laisvę I. Jurgelevičiūtė buvo išleista teismo salėje, nors prokurorai buvo pateikę prašymą suimti atlikėją dešimčiai parų. Kai išeinančią iš 2-ojo apylikės teismo ją pasitiko žiniasklaidos atstovai, moteris šypsojosi ir neslėpė džiaugsmo.

I. Jurgelevičiūtės advokatas Vytautas Sirvydis kalbėdamas su žiniasklaida tvirtino, kad dainininkei mesti kaltinimai tėra TV projekto viešųjų ryšių akcija bei užsiminė apie vieno iš projekto dalyvių Ramūno Matonio sąsajas su policija.

 

 

{balsas2}