2010 m. Lapkričio 16 d. Antradienis

320 metų diena, 46 metų savaitė.

Saulė teka 07:49, leidžiasi 16:17. Dienos ilgumas 08:28. Priešpilnis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +5 iki +7, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +2 iki +4, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 4-6 m/s.

Dienos mintis – Vienatvė – tai vienas įdomiausių nuotykių, kokie gali nutikti žmogui šioje perpildytoje planetoje. (Sigitas Parulskis)

Sveikiname – Edmundus, Gertrūdas, Margaritas, Vaišvydus, Gerdviles.

Šiandien: Tarptautinė tolerancijos diena.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Galite gauti intriguojamą žinią, užmegzti naudingą pažintį. Panašu, kad bus progų pabendrauti su įtakingais asmenimis. Sulauksite svečių arba pats vyksite viešnagėn. Turbūt pavyks kažkuo sublizgėti, išsiskirti iš kitų.

Tauras –
Šiandien nusimato labai daug kontaktų. Jus tiesiog atakuos seni ir nauji pažįstami, giminės. Be to, jums gali pavykti neblogai pasipelnyti ar susitarti dėl naudingo užsakymo. Vakaras bus įdomus, laukia dėmesys, dovanos.

Dvyniai –
Tikėtinos išlaidos malonumams, dovanoms. Vakare norėsis ramybės, vienatvės, apims mistinės nuotaikos, tačiau neišvengiamai teks su kažkuo bendrauti. Galėsite pasisemti naudingų patarimų, naujų idėjų. Būrimai, nuojautos pildysis.

Vėžys –
Šiandien pasižymėsite padidėjusiu jautrumu ir religingumu arba išaugusiu kūrybingumu. Turbūt susitiksite su žmogumi, kuris jums yra ar gali tapti labai svarbus. Galite tikėtis gero pirkinio ar dovanos.

Liūtas –
Būsite aistringesnis ir aktyvesnis nei paprastai. Turbūt trauks pramogos, pasilinksminimai. Galbūt kažkuo nudžiugins vaikai, buvę gerbėjai, simpatijos ar net jums visai nepažįstami žmonės. Galite įsigyti trokštamą prekę.

Mergelė –
Iš pat ryto galvosite apie išvykas, vizitus į svečius arba vaišių ruošimą, ruošitės trokštamiems susitikimams. Nebloga diena įsigyti vertingą pirkinį savo būstui, ūkiui, bet derėtų pasitarti su artimaisiais. Vakare teks daug bendrauti.

Svarstyklės –
Diena žada žavių akimirkų. Jūsų švelnumas, dėmesingumas leis sužavėti, pritraukti netgi tuos, kurie pastaruoju metu nejautė jums palankumo. Gerų įspūdžių suteiks netolima kelionė arba išsiilgti svečiai.

Skorpionas –
Diena nepašykštės pramogų, romantiškų pagundų, atsiras naujų vilčių, susijusių su meile, kelionėmis. Kils noras ką nors gražaus įsigyti savo namams, šeimos nariams.

Šaulys –
Daug bendrausite su šeimos nariais ar mylimuoju, nuotaikingai ir maloniai leisite laiką. Pravartu pasiruošti svečių priėmimui, nes jų gali užgriūti, net jei nesate pakvietęs. Tikėtina, kad tarp jų bus užsieniečių.

Ožiaragis –
Šiandieniniai susitikimai gali būti itin reikšmingi. Gali atsinaujinti jums svarbus draugystės ar partnerystės, giminystės ryšys. Netrūks meilės romantikos, vaikų juoko. Tačiau reikėtų būti atsargiam už vairo.

Vandenis –
Būsite nervingas, jautrus, kamuojamas abejonių, tačiau be galo trokšite dėmesio, meilės, aistros, įvairių malonumų. Tikriausiai sulauksite viliojamo pasiūlymo dėl laisvalaikio praleidimo, pasimatymo su aistros objektu.

Žuvys –
Trokšite komforto, žavės gražūs drabužiai, papuošalai, tad galite įsigyti stilingą daiktą. Nuotaika bus gana pakili, jausmai sudvasinti. Galbūt sutiksite asmenį, kuris padarys jums neįprastą poveikį, stimuliuos romantiškus polėkius.

 

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}