2010 m. Rugsėjo 19 d. Sekmadienis

 

262 metų diena, 37 metų savaitė.

Saulė teka 06:56, leidžiasi 19:29. Dienos ilgumas 12:33. Priešpilnis.

Oro temperatūra dieną nuo +11 iki +13, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs, perkūnija. Vėjas pietvakarių, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +8 iki +10, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs, perkūnija. Vėjas pietvakarių, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Kuo žmogus doresnis, tuo labiau jis tiki kitų žmonių dorumu. (CICERONAS)

Sveikiname – Arnulfus, Januarijus, Girvinus, Vytes, Vilhelminas, Viles.

Dienos horoskopas:

 

Avinas –  Iš ryto nepasiduokite slogiai nuotaikai, antraip ja užkrėsite aplinkinius. Ištarkite gerą žodį tam asmeniui, su kuriuo pašlijo santykiai, atsiprašykite – susitaikymas bus lyg balzamas jums abiem. Galbūt pasijusite tarsi naujai atgimę.

Tauras– Darbo ir kitas sutartis laiku ir tvarkingai įforminkite, kad nekiltų nereikalingų problemų. Gerai išanalizuokite gautą informaciją, pasiūlymą. Kai kurias problemas lengvai išspręsite, atvirai išsakydamas abejones, išsiaiškinęs motyvus.

Dvyniai – Reikalingas apdairumas tvarkant nuosavybės, pinigų reikalus. Jei yra pagrįstų abejonių, nuodugniai išsiaiškinkite, kuo rizikuojate. Galimas ilgai lauktas laiškas, skambutis. Bus daug įspūdžių, jei išvyksite paviešėti pas draugus, giminaičius.

Vėžys – Ši diena gali parodyti, kokie jūsų ir aplinkinių interesai sutampa, o kokie – tampa kliuviniu. Būtų gerai, jei praleistumėte daugiau laiko su šeima. Nuoširdžiai pasikalbėkite, prisiminkite praeitį. Tai padės išspręsti kai kurias asmenines problemas.

Liūtas -Nesigriebkite sudėtingų reikalų, ypač jei turite problemų namuose, šeimoje. Jums palengvėtų, jei atliktumėte tai, dėl ko tyliai save graužiate. Galite tikėtis pakvietimų į pramoginius renginius, pasimatymus, prezentacijas ir pan.

Mergelė – Yra pavojus, kad susipainiosite savo meilės ryšiuose. Atsakingiau žvelkite į užmezgamus santykius, ištariamus pažadus. Popietė turėtų atnešti naujų idėjų, susijusių su darbu, gyvenimo būdu, įvaizdžiu. Tik neišsigalvokite nesamų ligų.

Svarstyklės – Panašu, kad nemažai rūpesčių turėsite darbe arba dėl sveikatos. Galbūt jūsų atleidimo ar dėmesio paprašys jums neabejingas asmuo. O gal dalyvausite svarbiame renginyje, tarpininkausite arba susitarsite dėl svarbių jums dalykų.

Skorpionas – Viskas bus gerai, jeigu verslo ir kitus reikalus tvarkote sąžiningai, derindamas savo ir partnerių interesus. Tačiau viską sukomplikuosite, jei elgsitės nesąžiningai, negarbingai. Galite patirti staigmeną, apie kurią net nepagalvojote.

Šaulys – Tikriausiai bus daug kalbų apie išsilavinimą, studijas, teisingumą, kultūrą, politiką, užsienį. Išties palanku planuoti profesines ir mokslo perspektyvas, keliones, kūrybinius projektus. Šiandien užmegzta pažintis gali atverti naujus horizontus.

Ožiaragis – Pats metas apgalvoti savo būsimus žingsnius ir tikslus. Galbūt teks kažkuo įtemptai rūpintis, domėtis, ir tai bus prasminga. Gali kilti racionalių minčių, kaip išspręsti vieną svarbią problemą.

Vandenis – Gali nustebinti kolegų geranoriškumo, solidarumo trūkumas. Stenkitės nesuklysti, nes šiandieninės klaidos gali daug kainuoti artimoje ateityje. Vakare jus gali nudžiuginti lengvas ir žaismingas flirtas, aplinkinių dėmesys.

Žuvys – Iš ryto kažką svarbaus išsiaiškinsite su savo draugais, pažįstamais, turėsite progą geriau juos pažinti ar kažkaip išbandyti. Popiet galite jausti nepaaiškinamą energijos trūkumą. „Neprisikurkite” sau ligų, nepasiduokite melancholijai.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}