Horoskopas antradieniui 08-02

Avinas – Jei nepuoselėjate nerealių troškimų, nusivylimų nepatirsite. Turėtų pavykti sumanymas, susijęs su nekilnojamuoju turtu, apdaila, praktiniais šeimyniniais reikalais. Mylimas žmogus, vaikai gali iš jūsų reikalauti rimčiau įsipareigoti.

Tauras – Aktualūs bus reikalai, susiję su žiniasklaida, mokslu, ryšiais, reklama. Galbūt sulauksite žinučių apie giminaičių, draugų numatomus vizitus. Siekite konkretumo, tikslumo, jei teks derėtis, sudarinėti sutartis, informuoti kitus žmones.

 

Dvyniai – Tikėtina sėkmė daugelyje sričių. Savo brandžiu atsakingumu, rezultatais, pasiekimais, išryškėjusiomis dalykinėmis savybėmis ar gabumais galite sužavėti stiprią asmenybę. Kažkuo jus gali nustebinti vaikai ar mylimas žmogus.

 

Vėžys – Šiandieninis jūsų kruopštumas, darbštumas neliks neįvertintas. Galite prisiimti nelengvą įsipareigojimą. Tačiau iš artimų žmonių galite sulaukti priekaištų, kad jums per mažai rūpi jų emocinės, psichologinės problemos.

 

Liūtas – Šiandien puikiai seksis, jei esate kūrybingas ir mokate eiti į kompromisus, toleruoti kitokią nuomonę. Tačiau nieko gero nesitikėkite, jei vengiate įsipareigojimų ir nerodote nuoširdaus palankumo. Kaip šauksite, taip jums ir atsilieps.

 

Mergelė – Diena bus gana įtempta. Tikėtina, kad turėsite nenumatytų išlaidų arba reikalų su mokesčiais, investicijomis, draudimu, paveldėjimu, alimentais. Yra vilties, kad kažkokį svarbų reikalą sutvarkysite sėkmingai.

 

Svarstyklės – Šiandien būsite pedantiškas, pastabus detalėms. Išrankiai vertinsite savo ir aplinkinių išvaizdą, darbo kokybę. Galimi susitikimai su oficialiais veikėjais, politikais. Tai pareikalaus didelio jėgų įtempimo, bet rezultatai turėtų būti neblogi.

 

Skorpionas – Diena gali suteikti peno apmąstymams, ypač jei galvojate apie karjeros perspektyvas, verslo partnerystę. Jei dabar pavyks išsilaikyti prieš konkurentus bei nepatenkintus kolegas, tai įeisite į normalias vėžes ir įsigysite bendraminčių.

 

Šaulys – Šiek tiek slėgs įpareigojimai, reikalavimai, kontrolė. Panašu, kad susitikimai, pokalbiai su potencialiu darbdaviu ar draugais suteiks tvirtybės, drąsos, naujų vilčių. Arba tiesiog smagu bus plepėti su aplinkiniais, stebinti, intriguoti.

 

Ožiaragis – Filosofinis požiūris padės jums susitaikyti su permaina svarbiuose reikaluose ar santykiuose, nutrūkusiu ryšiu, atšalimu, artimo žmogaus netekimu ar pan. Galite suvokti kažką tokio, ko anksčiau niekaip nesugebėjote sau paaiškinti.

 

Vandenis – Situacija reikalaus tvirtumo, sąžiningumo. Taps akivaizdu, kad reikia konkretizuoti, apibrėžti reikalus ar ryšius. Nepaisant kai kurių abejonių turėtumėte pasiryžti reikšmingam žingsniui, rimtam pokalbiui.

 

Žuvys – Būsite nusiteikęs analizuoti savo ir kitų elgesio motyvus bei siekti sutarimo, stabilumo. Galite gauti naudingą patarimą. Stenkitės išsaugoti finansinę pusiausvyrą, išlaikyti klientus, laiku susitvarkyti nuosavybės dokumentus.

 

Šaltinis: vytautus.com