2010 m. Lapkričio 10 d. Trečiadienis

313 metų diena, 45 metų savaitė.

Saulė teka 07:37, leidžiasi 16:28. Dienos ilgumas 08:51. Jaunatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +4 iki +6, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-2 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +2 iki +4, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Tik labai nedaugelis gyvena šia diena, daugelis ruošiasi gyventi vėliau. (J. Swift)

Sveikiname – Andriejus, Leonus, Vaišviltus, Gelvydes, Andrius, Evelinas.

Dienos horoskopas:


Avinas –
Aktyvi, kūrybinga diena. Sulauksite deramo dėmesio, įvertinimo net iš tų, kurie žiūri į jus kaip į varžovą. Vakare išbandymą patirs svarbus ryšys. Atsargiai elkitės su elektra, sprogstamomis medžiagomis. Galite susižeisti ar ką nors sužeisti.

Tauras –
Rimtesnius darbus rytą. Neatidėliokite reikalų, susijusių su paskolomis, bendrais ir svetimais pinigais. Elkitės apdairiai ir sąžiningai. Vakare būsite linkęs elgtis neapgalvotai, neatsargiai. Gresia nuostolis.

Dvyniai –
Tikriausiai rūpės su mokslu, kelionėmis susiję klausimai. Galbūt kur nors vyksite, eisite į renginį arba visa tai planuosite. Vakaras gali uždegti nuotykiams, naujiems sumanymams.

Vėžys –
Aplinkybės klostysis palankiai, atrodys, jog nėra kliūčių pasireikšti, tačiau bus daug vidinės įtampos ir tai gali sukelti problemų. Venkite viską griežtai skirstyti į juoda ir balta, būkite tolerantiškesnis ir lankstesnis.

Liūtas –
Reikalai klostysis prieštaringai, tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gera – drąsa ir valia jums padės laimėti. Galbūt gausite pasiūlymą įsitraukti į visuomeninę, klubo veiklą ar pan. Galima rizikuoti, imtis šiokių tokių naujovių.

Mergelė –
Nesugebėsite objektyviai vertinti savęs ir aplinkos. Jei jus vargins aplinkinių dėmesys, pasitraukite į atokesnę vietą, nesiveržkite į masinius susibūrimus. Vakare gali sutrikti sveikata, sugesti technika. Neragaukite įtartinų produktų, gėrimų.

Svarstyklės –
Būsite emocionalus, priklausomas nuo nuotaikų. Turbūt teks sutelkti protines bei fizines jėgas, nes nuo kai kurių pareigų neišsisuksite, nors ir kaip kraipytumėtės. Vakare galimas nesusipratimas. Nepasiduokite provokacijoms.

Skorpionas –
Šiandien galite išleisti daug pinigų, norėdamas pasirodyti dosnus, padaryti įspūdį. Jei vakare eisite į pobūvį ar pasimatymą, būtina nepamiršti saiko valgant bei geriant. Venkite dviprasmybių, neprovokuokite pavydo.

Šaulys –
Diena bus prisodrinta kontaktų, pasitarimų. Susitarti, suderinti nuomones lengviau seksis pirmoje dienos pusėje. Vakare nelabai palanku vykti į svečius arba jų kviestis pas save. Nepasitikėkite nepažįstamais žmonėmis.

Ožiaragis –
Diena atneš šiokių tokių ūkio, buities rūpesčių. Pasistenkite daryti tai, ką privalote, o ne ieškoti nuotykių ar gaišti laiką su abejotinos reputacijos veikėjais. Vakare kažkas sunervins. Galbūt „streikuos” technika ar sužlugs numatytas planas.

Vandenis – Diena pasižymės romantišku polėkiu, azartinėmis nuotaikomis ir kūrybiniu įkvėpimu. Kažkuo nepaprastai žavėsite aplinkinius. Labiau vertinkite esamus meilės santykius, nesileiskite užvaldomas momentinių pagundų.

Žuvys –
Ramybės neduos daugybė neatliktų darbų. Turbūt domėsitės techninėmis ir ūkinėmis prekėmis, sveikatos klausimais. Galite imtis reikalų, susijusių su rizika persitempti, susižeisti.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}