Mažeikiškis Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė projekte „Šok su manimi“ tapo lyderiai

Eglė Straleckaitė ir Martynas Malakauskas, debiutavę projekte šį šeštadienį šoko „Rumbą“ ir susilaukė ne tik komisijos pagyrų, bet ir žiūrovų įvertinimų.

„Džiaugiuosi tik vienu: kad Eglė turi gerą partnerį. Energetiškai jūs vienas kitam labai tinkate. Įplaukė geras choreografinis kraujas ir tokie gražūs kūnai į šį projektą“, – sakė J. Smoriginas. Tą pastebėjo ir J. Norvaišienė, sakydama, jog ši pora – kone holivudinė.

 

Galiausiai susumavus komisijos balsavimo rezultatus paaiškėjo, kad pirmąsias vietas dalijasi Ona Kolobaitė ir Andrius Butkus, Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj, Eglė Straleckaitė ir Martynas Malakauskas.

Tuo tarpu žiūrovų balsavimas parodė, kad Martyno Malakausko ir Eglės Straleckaitės pora, debiutavusi šį vakarą, tapo žiūrovų favoritais.

Susumavus rezultatus tapo aišku, kad trečiąją vietą pelnė Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus. Antroje vietoje liko Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj, o pirmoje vietoje atsidūrė projekto naujokai Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė.

 

Dešimtoji vieta, deja, atiteko Violetai Burneikienei ir Tomui Kairiui. Šį šeštadienį nei viena pora nepaliko projekto, tačiau aišku, jog užėmusiems paskutines vietas derėtų pasitempti iki kitos savaitės.

 

{balsas2}