Sausio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

2012-ųjų sausis – viliojančių galimybių mėnuo. Pasiduoti erotinėms pagundoms ir priimti rimtus finansinius sprendimus šį mėnesį reikėtų labai atsargiai. Tikrai nepakenks patiems aktyviai pasistengti išsaugoti harmoningus ir darnius santykius su gyvenimo partneriu. Jeigu nepamesime galvos, šis mėnuo gali būti labai palankus meilei.

Santūriesiems išsipildys slapti troškimai. Mėnesio viduryje akylai stebėkite ir įdėmiai klausykitės: pasitaikys puikių galimybių padidinti savo santaupas bei turtus. Tik nesielkite per daug lengvabūdiškai!

 

Avinas

 

Kovo 21–31 d. (gimusiems šiomis dienomis).Avinams geriausia būtų pradėti 2012-uosius metus nuo atostogų. Taip jie išvengtų įtampos ir nemalonumų, kurie dabar tvenkiasi ore. Pavojaus šaltinis – konfliktai su autoritetingais asmenimis!

 

Balandžio 1–10 d. Avinų, gimusių šią dekadą, laukia jaudinantis meilės nuotykis. Nauja pažintis gali išaugti į rimtą partnerystę, jei kartu imsitės bendros veiklos.

 

Balandžio 11–20 d. Flirtas ir kivirčai bus susipynę. Toks mišinys Avinams – kaip druska į sriubą! Saugokitės, kad neprarastumėte ko nors labai brangaus.

 

Jautis

 

Balandžio 21–30 d. Jupiteris pilnomis rieškučiomis žarstys jums laimę. Iš prigimties pragmatiški Jaučiai ją pavers pastoviu dalyku. Pavydėtina!

 

Gegužės 1–9 d. Jaučius erzins jų nerami aplinka, triukšmingas šurmulys. Jiems patartina stebėti viską iš saugaus atstumo ir pasukti galvą, kaip iš to galėtų išpešti sau naudos.

 

Gegužės 10–20 d. Sausis Jaučiams bus labai erotiškas mėnuo. Jie galės mėgautis meile, kiek tik pajėgia, bet turėtų nesistengti užvaldyti kito, kitaip greit praras malonumą.

 

Dvyniai

 

Gegužės 21–31 d. Visa, kas anksčiau atrodė aišku ir natūralu, dabar pasirodys buvę iliuzija. Dvyniai turėtų stengtis didvyriškai ištverti praregėjimą ir neprarasti savitvardos. Greit jie suras naujų tikslų, kurie jiems geriau tiks!

 

Birželio 1–10 d. Jeigu Dvyniai nori kažką savo gyvenime ilgam laikui pagerinti, tai dabar tam bus tinkamiausias laikas. Ypač jei tai susiję su pinigais. Tiesa, jie turėtų sąmoningai pasistengti dėl būsimos gerovės.

 

Birželio 11–21 d. Dvyniams patartina saugotis infekcijų! Jie dabar labai neatsparūs ligoms. Būtina tausoti savo sveikatą, gerai maitinantis ir stengtis nesinervinti.

 

Vėžys

 

Birželio 22 d. – liepos 1 d. Sausis bus palankus Vėžiams. Meilės reikaluose jiems nepaprastai seksis. Ir finansiniu atžvilgiu jie gali tikėtis sulaukti malonių staigmenų.

 

Liepos 2–12 d. Vėžiai turėtų ramiai išlįsti iš savo slėptuvės: Venera sausio pabaigoje sustiprins jų pasitikėjimą savimi ir žavesį. Kiti žmonės juos priims geriau nei jie mano.

 

Liepos 13–22 d. Vėžiai, gimę liepos viduryje, turėtų nusiteikti nemaloniems konfliktams ir santykių aiškinimuisi. Marsas suteiks jiems pakankamai energijos, kad galėtų grįžti namo kaip nugalėtojai.

 

Liūtas

 

Liepos 23 d. – rugpjūčio 2 d. Liūtai turėtų prisiimti kuo daugiau ambicingų planų ir gerų ketinimų. Palankiai veikiami Urano 2012 metais jie tikrai galės daug ką pakeisti į gera.

 

Rugpjūčio 3–12 d. Liūtai šį mėnesį galės mėgautis ramybe ir palepinti save išsamia SPA programa. Metų pradžioje Liūtai nepatirs jokio streso.

 

Rugpjūčio 13–23 d. Amūras nusižiūrėjo Liūtus ir taikosi į juos: širdį užkariaus asmuo, su kuriuo galės traukti į pasaulio kraštą ir apie viską rimtai pasikalbėti.

 

Mergelė

 

Rugpjūčio 24 d. – rugsėjo 2 d. Mergelėms 2012 metų pradžioje pasitaikys nuostabių galimybių. Jos galės ilgam laikui pagerinti savo banko sąskaitas.

 

Rugsėjo 3–12 d. Viskam žalia šviesa. Netrukus Mergeles aplankys geradaris Jupiteris: apsvarstykite iš anksto, kokį troškimą labiausiai norėtumėte įgyvendinti.

 

Rugsėjo 13–23 d. Mergelės turėtų labai apdairiai eikvoti energijos atsargas. Jos jaučiasi stipresnės, nei yra iš tikrųjų. Patartina saugoti savo sveikatą.

 

Svarstyklės

 

Rugsėjo 24 d. – spalio 2 d. Svarstyklėms nepavyks išvengti nemalonių veiksmų. Patarimas joms: narsiai kąskite rūgštų obuolį ir padarykite tai, kas turi būti padaryta.

 

Spalio 3–12 d. Svarstyklės sausio mėnesį bus nusiteikusios veikiau maloniems pokalbiams, o ne varginančioms diskusijoms. Ginčuose dėl teisybės joms nederėtų visur lengvai nusileisti.

 

Spalio 13– 23 d. Svarstyklėms sausio mėnesį bus svarbu pakovoti už savo teises, kad neliktų nuvertintos ir nuskriaustos. Aukštesnės jėgos padės joms laimėti.

 

Skorpionas

 

Spalio 24 d. – lapkričio 1 d. Skorpionai yra neramūs ir nenustygstantys vietoje. Jie trokšta ką nors pakeisti. Permainų troškimas nėra blogas dalykas, bet jiems reikia būti atsargiems. Skorpionus traukia ekstremalumas, kuris gali būti pavojingas.

 

Lapkričio 2–11 d. Skorpionai bus provokuojami meilei. Kažkas žais viliojimo ir atstūmimo žaidimą. Jie gali ramiai leistis į šį žaidimą, nes tada pasieks meilės jausmų aukštumas.

 

Lapkričio 12–22 d. Skorpionai atsidurs jiems neįprastoje padėtyje, nes sausio mėnesį šiek tiek praras orientaciją. Neptūnas padės jiems išmesti už borto senus tikslus, kad surastų naujų, kurie jiems geriau tiks.

 

Šaulys

 

Lapkričio 23 d. – gruodžio 1 d. Šauliai turi pasiryžti pagaliau peršokti per savo šešėlį ir atsižvelgti į kritiką. Jiems nereikia baimintis, kad dėl to nukentės jų reputacija – priešingai, kiti dėl to ims juos labiau gerbti.

 

Gruodžio 2–11 d. Amūras bus palankus Šauliams, meilėje žybčios kibirkštys. Patarimas jiems: mėgaukitės, bet nesitikėkite per daug, nes sulauksite šalto dušo.

 

Gruodžio 12–21 d. Velnias slypi smulkmenose. Jeigu Šauliai sausio mėnesį nepraras kantrybės ir pasirūpins visomis smulkmenomis, jie geriausiai prasiverš į priekį.

 

Ožiaragis

 

Gruodžio 22–31 d. Ožiaragiams reikėtų stengtis nepražiopsoti naujų šansų. Jie bus šio mėnesio laimėtojai, jeigu nesnaus ir sugebės lanksčiai prisitaikyti prie netikėtų aplinkybių.

 

Sausio 1–10 d. Venera aplankys Ožiaragius. Sausio mėnesį jiems lemta atskleisti savo žaviąją pusę ir mėgautis maloniomis bendravimo valandomis.

 

Sausio 11–20 d. Ožiaragiai dabar galės atsikratyti abejonių dėl savo sugebėjimų. Marsas padės įveikti visus darbus, kuriems reikia kruopštumo. Patarimas Ožiaragiams: pataisykite tai, ką reikia taisyti, tada viskas klostysis geriau.

 

Vandenis

 

Sausio 21–30 d. Tikėjimo ar pažiūrų krizė? Vandeniai turėtų susikoncentruoti į tai, kas jiems atrodo prasminga. Kitaip kils pavojus pajusti vidinę tuštumą.

 

Sausio 31 d. – vasario 9 d. Kaip gerai, kad Vandeniai yra kolektyvinio darbo meistrai ir gerai sutaria su kolegomis: jie sulauks paramos įgyvendinant svarbų tikslą!

 

Vasario 10–19 d. Viskas, ką Vandeniai pastaruoju metu suplanavo, bus sėkmingai įgyvendinta. Ir finansiniai, ir širdies reikalai sausio mėnesį jiems klostysis kuo puikiausiai.

 

Žuvys

 

Vasario 20–29 d. Sausis Žuvims – laimingas mėnuo. Jupiteris apdovanos jas pinigais ir gera nuotaika. Žuvims reikėtų priimti naujus pasiūlymus ir galimybes – joms niekas nepakenks.

 

Kovo 1–10 d. Venera uoliai globos Žuvis, ištroškusias meilės valandėlių. Jos galės praleisti daug laiko su savo brangiausiuoju žmogumi jaukioje aplinkoje ir mėgautis švelniomis glamonėmis.

 

Kovo 11–20 d. Apmaudas neišvengiamas. Žuvims gali padėti įžvalgumas, sumanus planavimas ir atidus žvilgsnis į smulkmenas. Tai nėra stipriausios Žuvų savybės, todėl joms verta paprašyti kitų pagalbos!

 

{alfa2}