2010 m. Spalio 18 d. Pirmadienis

290 metų diena, 42 metų savaitė.

Saulė teka 07:51, leidžiasi 18:17. Dienos ilgumas 10:26. Priešpilnis. 

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +3 iki +5, giedra, be kritulių. Vėjas pietų, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -3 iki -5, giedra, be kritulių. Vėjas pietų, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Ateitis mus jaudina, o praeitis laiko. O tai kodėl dabartis mums išslysta. (G.Floberas)

Sveikiname – Lukus, Liubartus, Kęsminas, Vaivas.

Dienos horoskopas:


Avinas – Venkite svarbių susitikimų, nepriimkite atsakingų sprendimų – tai diena, kai bus lengva jus prispausti ir priversti pasielgti prieš savo valią. Deja, vėliau galite gailėtis dėl skuboto apsisprendimo.

Tauras –
Ši diena lems sėkmę lemtingoje kovoje – likite atkaklūs. Verta priimti lemtingus, ilgalaikius sprendimus, tiek karjeroje, tiek asmeniniame gyvenime, nes tai, ką šiandien nuspręsite, sustiprins jūsų poziciją.

Dvyniai –
Palankus metas drąsiai pareikšti nuomonę ir pakovoti už savo teisių pripažinimą. Gerai aptarti svarbius reikalus, pasirašyti ilgalaikius susitarimus. Tinka užmegzti tiek dalykinius, tiek asmeninius ryšius.

Vėžys –
Aktyvios veiklos metas, kai galima aiškintis santykius darbe, tiesa, jei negimėte paskutinėmis ženklo dienomis. Vis dėlto siekite diplomatiškesnio bendravimo.

Liūtas – Neverta tiesiogiai veltis į konfliktus, mokėkite nereaguoti į provokacijas, nors bus sunku susitvardyti, neišsakyti visko, kas susikaupė darbe, namie. Tačiau maištas dabar bus mažai efektyvus, geriau pasaugokite sveikatą ir pataupykite jėgas kitam kartui.

Mergelė –
Naudinga diena neryžtingiems asmenims, niekaip negalintiems pasakyti į akis tiesos ar nutraukti nereikalingų, žalingų santykių. Kita vertus, diena tinkama ir romantiškiems pokalbiams bei susitikimams.

Svarstyklės –
Galimi naudingi susitikimai, pokalbiai, jums palankūs sprendimai darbe. Tinkamas laikas sveikatai stiprinti.

Skorpionas –
Būkite ryžtingi, jeigu teks spręsti jums svarbius klausimus. Beje, verta pamąstyti (ir ne tik), su kuo pribrendo laikas nutraukti santykius.

Šaulys –
Likite atsargūs ir saikingi – nė nepajusite, kaip perlenksite lazdą ir išprovokuosite nereikalingą konfliktą. Jus supykdyti, įsiutinti nebus sudėtinga, tad nepasiduokite galimai provokacijai. Kol nenurimsite, nieko rimta nesiimkite, nesėskite prie vairo, nesiaiškinkite santykių.

Ožiaragis –
Pavyks teisingai įvertinti ateities perspektyvas. Gera proga rizikuoti reikaluose, susijusiuose su užsieniu ir užsieniečiais (tiesa, kai nepavojinga prarasti). Būkite atkaklesni gindami savo teises, įtaką darbe, veikloje.

Vandenis –
Sunkus, įtemptas laikas, tačiau tinkamas užsiimti aktyvia veikla. Nebūkite kategoriški su vadovybe ir tėvais, galite tik pabloginti situaciją.

Žuvys –
Nesižvalgykite atgal, ženkite pirmyn. Tai naudinga diena, lemianti netikėtą sėkmę tiems, kurie nebijo rizikuoti. Permainos į naudą.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}