Prietaisas paprastai ir saugiai leidžia pasigaminti biodyzeliną namų sąlygomis

Be perstojo augančios kuro kainos ir degalų daroma neigiama žala aplinkai privertė mus pereiti prie geresnės kuro alternatyvos – biodyzelino.

Suprasdamas nepertraukiamą jo poreikį Ben‘as Guthrie siūlo procesorių biodyzelinui gaminti be didesnio chaoso. Asmeninis biodyzelino procesorius, pavadintas „Fuel“ (liet. k. „Kuras“), yra visiškai saugus ir efektyvus šaltinis alternatyviam kurui gaminti kambario sąlygomis.


Gamybos procesas dar paprastesnis nei drabužių skalbimas skalbimo mašinoje, o kartu įrenginio naudojimas yra ir ekologiškai draugiškas.

 

Viskas, ką reikia padaryti, tai supilti reikiamas sudedamąsias dalis į viršuje esančią talpą ir palikti visą darbą procesoriui, kuris sudarytas iš automatizuotų siurblių, šildymo elementų ir termostatų.

Monitoriuje, įrengtame ant prietaiso, rodoma visa reikalinga informacija apie biodyzelino būklę. Dėl ištraukiamo rezervuaro, kuris surenka glicerino atliekas, talpą su atliekomis galima lengvai išimti ir pašalinti iš įrenginio arba panaudoti muilo gamyboje.

Bet toksinių medžiagų veikiančiam prietaisui pakanka tik energijos šaltinio ir vandens linijos, kad pagamintų efektyvų ir draugišką aplinkai dyzeliną.

 

{alfa2}