R. Ščiogolevaitės naujas mylimasis – vokiečių dainininkas

 

„Duodu šį interviu siekdama užbėgti už akių bet kokioms interpretacijoms, gandams ir skandalams“, – TV3 gyvenimo būdo žurnalo žiūrovams pirmadienio vakarą 20.30 val. prisipažins viena garsiausių lietuvių dainininkių Rūta Ščiogolevaitė.

Pokalbis tikrai nebus lengvas, o ir atsakyti žvaigždei šįsyk teks ne į pačius maloniausius laidos kūrėjų klausimus. Po viešo pareiškimo, kad skiriasi su savo sūnaus tėvu, garsiu šokėju Deividu Meškausku, dainininkė bei televizijos laidų vedėja neatsigina žurnalistų klausimų ir niekaip negali išbristi iš skandalų liūno.

Ar palikti buvusį mylimąjį, su kuriuo susižadėjo tiesioginiame televizijos eteryje, ji nutarė palikti vos tik sugrįžusi iš kelionės į Turkiją? Ar skyrybų priežastimi tapo kitas vyras? Ar nauji jausmai ir didžiulės permainos asmeniniame gyvenime ją išties pastūmėjo į plastikos chirurgų rankas ir ji papildė būrį įžymybių, pasitobulinusių išvaizdą skalpeliu? Tai tik keletas nemalonių klausimų, kartinančių 29-erių scenos žvaigždės gyvenimą. 

 

„Rūta nusprendė, kad atėjo metas padėti tašką visose kalbose ir iškloti tiesą. Žinoma, kad sėsti prieš televizijos kameras jai nebuvo lengva, juolab viešai prabilti apie itin asmeniškus dalykus, bet ji puikiai supranta, kad tik ji gali padaryti galą nesiliaujamiems gandams“, – sako R. Ščiogolevaitę kalbinęs „Gyvenimas yra gražus“ prodiuseris Edvardas Žičkus.

 

„Mano gyvenime nieko nebūna skubota, skyryboms taip pat ryžausi po ilgų apmąstymų ir tikrai ne tada, kai apie tai visi sužinojo. Tai buvo ilgai planuotas ir gerai apgalvotas žingsnis“, – jau pirmadienio TV3 laidoje atviraus populiari dainininkė ir „Lietuvos talentų“ teisėja. Tačiau didžiausia įtampa Rūtos balse pasigirs tada, kai pokalbis pakryps apie naujus jausmus, plazdenančius jos širdyje.

 

„Taip, esu įsimylėjusi ir neketinu to slėpti, nes tikrai neturiu ko gėdytis“, – pirmą kartą viešai apie naują meilę prabils dainininkė.

 

Tik „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovai vieninteliai turės galimybę išvysti naująjį atlikėjos širdies draugą, garsų vokiečių dainininką bei aktorių Elviną.

 

„Ji daugiau nei nuostabi“, – įkalbėtas duoti pirmąjį interviu, žurnalistui Edvardui Žičkui tvirtins Rūtos vienmetis vokietis.

 

„Ar po dvejų skyrybų vis dar tiki meile?“ – savo pašnekovės netikėtai paklaus populiarios laidos kūrėjai, tačiau pati dainininkė nė kiek nesutriks. „Meilė visada buvo, yra ir bus mano gyvenimo variklis“, – atrėš Rūta, sulaukusi Edvardo klausimo, dėl ko taip švyti jos akys ir ar vien mėilė yra priežastis akivaizdaus išgražėjimo, kurį pastaruoju metu itin aptarinėja žiniasklaida. Tad, tiesa tai, ar melas, kad įkvėpta užplūdusių naujų jausmų Rūta Ščiogolevaitė savo išvaizdą patikėjo plastikos chirurgams – neatsispyrė pasididinti krūtinę bei pakoreguoti pagurklį.

 

„Tai interviu, kurį kai kas mėgino gauti net šantažu ir šįsyk visi atsakymai bus iš pirmų lūpų, kalbės ne kokie nors būrėjai, tariami draugai ar istorija bus pasakojama remiantis „šaltiniais“. Tai bus neišgalvotas Rūtos gyvenimas, išdėstytas jos pačios žodžiais“, – šypsosi laidos prodiuseris Edvardas Žičkus.

 

Sunkus, bet atviras pokalbis apie permainas asmeniniame Rūtos Ščiogolevaitės gyvnime – jau šį pirmadienį 20.30 val. tik laidoje „Gyvenimas yra gražus“ per TV3.

 

{balsas2}