Šį sekmadienį FK „Mažeikiai“ namuose žais su FK „Klaipėda“

 

Šį sekmadienį (spalio 3 dieną) 15.30 val. Mažeikių sporto centro stadione „Mažeikių“ ekipos laukia susitikimas su A lygos turnyrinės lentelės kaimynais – Klaipėdos „Klaipėda“ vienuolike.

Tarpusavio susitikimai: Mažeikių ir Klaipėdos ekipos šiemet susitiko 3 kartus, 2 kartus A lygos čempionate ir vieną kartą LFF taurėje. A lygoje abi rungtynės baigėsi taikiai, Klaipėdoje rungtynės baigėsi 2:2, Mažeikiuose 1:1. LFF taurėje Mažeikiuose, turėjome pripažinti svečių pranašumą 1:3

Pirmos tarpusavio rungtynės šiemet, vyko Klaipėdos miesto stadione, tai buvo pirmos mūsų ir klaipėdiečių rungtynės stadione šiais metais (prieš tai rungtynės vykdavo maniežuose). Rungtynes galingai pradėjo mūsų komanda, 27 minutę su mūsų puolėjų pagalba, „Klaipėdos“ žaidėjas V. Savickas siunčia kamuolį į savo vartus, jau po poros minučių (29 min.), Erlandas Šiaulys persvarą dvigubina. 

 

Deja mūsų ekipa per daug atsipalaidavo ir persvaros išlaikyti nesugebėjo, jau po minutės (30 min.) V. Vyšniakov rezultatą švelnina, o G. Kruša 43 min. lygina. Rezultatas iki rungtynių pabaigos nesikeitė ir „Mažeikių“ ekipa iškovojo pirmąjį tašką A lygoje.

 

Antrosios rungtynės jau vyko Mažeikių sporto centro stadione, šias rungtynės daug sėkmingiau pradėjo „Klaipėdos“ ekipa jau 7 minutę, po M. Papšio įvarčio išsiveržusi į priekį. Mūsų ekipai rezultatą išlyginti pavyko tik pačioje rungtynių pabaigoje, po 84 min. pelnyto M. Šlutos įvarčio.

 

Trečios rungtynės (šįkart LFF taurėje), vėl vyko Mažeikiuose, traumų ir kortelių išretintas „Mažeikių“ klubas (nežaidė 6 pagr. sudėties žaidėjai) turėjo pripažinti svečių iš Klaipėdos pranašumą. Jau pirmame kėlinyje po dviejų D. Lukošiaus ir J. Vilavičiaus baudos smūgių, „Klaipėda“ išsiveržė į priekį. Antrame kėlinyje intrigą trumpam sugrąžino įvartį pelnęs M. Jasas, bet „Klaipėda“ ginklų nesudėjo ir po P. Šarūno įvarčio šventė užtikrintą pergalę ir žengė tolyn į sekantį taurės etapą.

 

Artimiausios rungtynės:

 

Rungtynės šį sekmadienį itin svarbios abiems komandoms, pergalė padėtų mūsų ekipai aplenkti „Klaipėdą“, o pralaimėjimas gerokai sukomplikuotuJubana mūsų galimybes kovoti dėl 8 vietos. Todėl komanda tikisi labai didelio jūsų palaikimo  ir nori jums padovanoti pergalę, bei daugybę teigiamų emocijų. UAB „Jubana“  vadovai taip pat tikisi jus pamatyti rungtynėse, tad paruošė jums kelis prizus, kuriuos bus galima laimėti per pertrauką tarp kėlinių.

 

FKmazeikiai.lt informacija

 

{parasas}