2010 m. Spalio 1 d. Penktadienis

274 metų diena, 39 metų savaitė.

Saulė teka 07:18, leidžiasi 18:59. Dienos ilgumas 11:41. Pilnatis. 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +9 iki +11, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas rytų, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +1 iki +3, giedra, be kritulių. Vėjas rytų, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Gyvenk su žmonėmis taip, kad draugai netaptų nedraugais, o nedraugai taptų draugais. (PITAGORAS)

Sveikiname – Emanuelius, Remigijus, Tereses, Mantus, Mintes, Benignas.

Šiandien –  Pasaulinė vegetarų diena. Pasaulinė muzikos diena.

Dienos horoskopas:


Avinas – Tam tikra prasme galite pasijusti lyg perlietas šaltu dušu. Romantiškos viltys gali pasirodyti kiek per didelės, kad būtų realios. Pasirūpinkite, kad jūsų vaikai saugiai leistų laisvalaikį, pasidomėkite jų poreikiais, pratinkite prie pareigų.

Tauras –
Darbe galite gauti pastabą ar žinią, kad kažką reikės papildomai padaryti, perdaryti ar pan. Tačiau darbas – ne bėda. Bus kur kas nemaloniau, jei sustreikuos sveikata. Venkite svaigalų, neaiškios kokybės maisto, vaistų.

Dvyniai –
Rūpesčių gali kelti juridiniai reikalai, kažkokios derybos, dalybos. Rimtai siekiant tikslo, įtemptai dirbant, galima tikėtis neblogų rezultatų, net jei kelią skintis teks vienam. Stenkitės nekaltinti aplinkinių, jei jie jums nelabai padeda.

Vėžys –
Nepersistenkite siekdamas savo tikslų tiek finansinėje, tiek meilės srityje, antraip galite pakliūti į gana nemalonią situaciją. Venkite skolintis ir skolinti pinigus, ypač be jokio užstato bei garantijų.

Liūtas – Įtempta ir rezultatyvi diena, jei siekiate mokslo aukštumų, dėstote, administruojate. Kažkuo padėti arba pakenkti gali nepažįstamas žmogus. Netiksli ar tyčia iškreipta informacija gali sukelti rūpesčių. Neužsnūskite už vairo.

Mergelė –
Šiandien galite patirti nemažą emocinę įtampą, nes asmuo, nuo kurio tam tikra prasme priklausote, ims kelti griežtesnius reikalavimus, norės rimtai pasikalbėti, pasitarti. Neįklimpkite į melą, intrigas.

Svarstyklės –
Ši diena gali atskleisti kai kurių draugiškų ar dalykinių santykių esmę. Gal bus aptartos jūsų profesinės, visuomeninės ar politinės perspektyvos. Vakare itin kontroliuokite savo vaikus paauglius – jų išdaigos gali baigtis nemalonumais, žala.

Skorpionas –
Šiandien netrūks įtampos, net jei niekur nesikišite ir leisite likimui vairuoti už jus. Bet bus dar blogiau, jeigu mėginsite kažkam daryti įtaką, neturėdamas supratimo, kas iš tikrųjų reikalinga ir teisinga. Klausykitės intuicijos ir sąžinės.

Šaulys –
Šiandien reikės iš peties darbuotis, nes viršininkai norės išspausti daugiau negu įmanoma. Kažin ar verta pyktis bei priešgyniauti. Verčiau pamėginkite išsiderėti daugiau pinigų. Nerimausite dėl artimo žmogaus būklės bei problemų.

Ožiaragis –
Dieną įtemptai darbuositės, siekdamas papildyti savo piniginę. Galite sudaryti ilgalaikę sutartį. Tačiau įmanomi ir tokie nesusipratimai, kurie gali lemti nuostolį, pajamų šaltinio išgaravimą iš panosės ir pan. Būkite apdairus.

Vandenis –
Kils rimtų sumanymų, idėjų, o kartu – ir ginčų, debatų. Jei jūsų veikla susijusi su informacija, transportu, mokymu, darbo turėsite daugiau nei įmanoma atlikti nepriekaištingai. Pasisaugokite neapgalvotų, paviršutiniškų sandorių.

Žuvys –
Stenkitės valdyti savo emocijas. Tikėtina, kad, elgiantis santūriai, jums pavyks susitarti, išsiaiškinti problemų esmę. Vakarą praleiskite drauge su šeima, tik venkite kurstyti senus nesutarimus, aitrinti nuoskaudas.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}