Horoskopas ketvirtadieniui 09-29

Avinas – Ne tik stigs gero ūpo, bet ir gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie visiškai nenaudingi. Vakaras bus palankesnis.

Tauras – Sėkminga diena, jei užsiimsite tik tuo, kas priklauso nuo jūsų. Niekur nepersistenkite, nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami. Geriau vengti reikalų su įtakingais asmenimis, įvairiais biurokratais: per juos prisišauksite nemalonumų.

 

Dvyniai – Nereikia daug norėti,- godumas bus spąstai. Gauti finansiniai pasiūlymai nebus naudingi. Nepalankus laikas ir svarbiems pokalbiams su vadovybe. Moterims diena itin apgaulinga, net nuostolinga, nebūkite patiklios.

 

Vėžys – Mažiau vilkitės ir neieškokite pagalbininkų. Pasikliaudami kitais, ypač valdininkų pažadais, tik laiką sugaišite ar į bėdą pakliūsite.

 

Liūtas – Nepasiduokite emocijoms, jos gali rimtai suklaidinti, pakenkti santykiams su artimaisiais ir vadovu. Šiandien reikėtų užsiimti tais reikalais, kurie priklauso tik nuo jūsų.

 

Mergelė – Net jei neblogai sekasi, nesiimkite svarbių dalykinių reikalų ir nesiaiškinkite santykių su vadovu – savo galimybes bus lengva pervertinti, tad galite pakenkti karjerai, finansinei padėčiai.

 

Svarstyklės – Blogas laikas tvarkyti juridinius ir piniginius, turto reikalus. Netinka ir nieko skolinti, investuoti. Mažiau tikėkitės dėkingumo tiek iš savų, tiek iš visuomenės. Geriausia užsiimti tais darbais, kuriuos galite atlikti vieni.

 

Skorpionas – Neskubėkite žadėti, skolinti arba patikėti, ką išgirdote, nors gali būti apeliuojama į jūsų prestižą ar gailestingumo jausmą. Tvarkydami svarbų reikalą niekuo nepasikliaukite – elkitės taip, kaip sako vidinis balsas.

 

Šaulys – Neužsipliekskite, nepulkite ginčytis – tai nesuteiks garbės. Nors jaučiatės gana savarankiški, būsite patiklūs: derėtų vengti bendrauti su savanaudiškais asmenimis ar žmonėmis, mėgstančiais mokyti kitus. Kad ir ką išgirsite, nekeiskite savo įsitikinimų.

 

Ožiaragis – Daug ką lems mokėjimas išlaikyti autoritetą aplinkinių akyse, neprarasti jų pasitikėjimo. Kita vertus, jei piktnaudžiausite įtaka – diskredituosite save. Nepatartina vykti į keliones, aptarinėti svarbių reikalų su įtakingais asmenimis, užsieniečiais.

 

Vandenis – Tiktų imtis užduočių, kurioms reikia koncentracijos, ištvermės. Nepalanku tvarkyti atsakingų finansinių, juridinių reikalų, spręsti uždarbio problemas su vadovybe, kaip ir prašyti iš ko nors pinigų.

 

Žuvys – Mažiau planuokite, šios dienos viltys nepasiteisins. Dėl draugystės nesivelkite į intrigas, konfliktus. Patartina atsiteisti su skolininkais, susitaikyti su įtakingais priešais. Derėtų vengti konfliktų ir su sutuoktiniu.

 

Šaltinis: vytautus.com