2010 m. Gruodžio 4 d. Šeštadienis

338 metų diena, 48 metų savaitė.

Saulė teka 08:20, leidžiasi 15:56. Dienos ilgumas 07:36. Delčia.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -3 iki -5, debesuota, sniegas. Vėjas pietvakarių, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -4 iki -6, debesuota, sniegas. Vėjas vakarų, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Istorija moko, kad žmonės niekada nepasimokė iš istorijos. (G. V. F. Hėgelis)

Sveikiname – Barboras, Osmundus, Vainotus, Liugailes.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Sulauksite pasiūlymų, kurie iš pirmo žvilgsnio pasirodys viliojantys. Tačiau ne visi pažadai išpildomi, tad neskubėkite griauti to, ką šiuo metu turite. Tausokite fizines jėgas, sveikatą. Gresia infekcijos, apsinuodijimai, apgaulės.

Tauras –
Panašu, kad jums seksis laviruoti, tarpininkauti, nes bendraujant kils įtampa. Nuo jūsų elgesio labai priklauso, ką gausite iš aplinkos ir ką prarasite. Gali spręstis tolesnės asmeninių santykių eigos ir uždarbio klausimai.

Dvyniai – Mėginsite tartis dėl paskolos, investicijų arba mokėsite mokesčius. Atsargiau su svetimomis vertybėmis, nesugadinkite, nepameskite. Nesielkite atsainiai, jei teks spręsti painų reikalą, ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, ataskaitą.

Vėžys – Tikėtini susitikimai su žmonėmis, kuriuos vertinate ir gerbiate. Vis dėlto tvirčiau laikykite vadeles, kad nenuklystumėte nuo teisingo kelio ir neprisidarytumėte problemų ateičiai. Jūsų geri ar blogi ketinimai bei iniciatyva neliks neįvertinti.

Liūtas – Gana aiškiai žinosite, ką turite nuveikti. Tačiau bus ir trukdymų. Atidžiau dirbkite ir nesitraukite nuo tikslo. Net jei labai įgriso pareigos ir viską norite mesti, pasistenkite laiku, pareigingai atlikti įsipareigojimus.

Mergelė –
Šiandien problemų patirsite per kitų žmonių arba savo lengvabūdiškumą. Nepatikimos pasirodys kai kurios naujos pažintys, strigs kūrybinis projektas. Neskubėkite užkibti ant žavaus viliotojo kabliuko.

Svarstyklės –
Darbe, versle reikėtų elgtis atsargiai, nes lengva bus susikompromituoti, suklysti. Galimas tam tikras idealų žlugimas. Kamuos nerimas, nesaugumo jausmas. Aplink jus gali sukiotis įtartini asmenys. Sveikata taip pat lengvai pažeidžiama.

Skorpionas –
Šiandien būsite linkęs arba pervertinti savo galimybes, arba deramai jų neįvertinti. Savo pareiškimais galite nemaloniai nustebinti aplinkinius. Reikėtų ieškoti kompromiso, mokėti prisitaikyti. Būkite racionalesnis, konkretesnis.

Šaulys – Galite susitikti su asmeniu, iš kurio tikitės finansinės paramos, nuolaidų. Jei rimtai ieškote mecenatų kūrybos projektams, gastrolėms, panašu, kad dėl kažko preliminariai susitarsite. Venkite skubotų sprendimų turto, verslo reikaluose.

Ožiaragis –
Rytas gali būti dirglus, avaringas. Šiandien daug plepėsite, diskutuosite, pašaipiai replikuosite. Tačiau juoktis galite tik iš savo smulkių nesėkmių, o į kitus turite reaguoti pagarbiai. Antraip pateksite į ilgalaikę įtakingo asmens nemalonę.

Vandenis –
Padidėjęs emocinis jautrumas trukdys sklandžiai tvarkyti susikaupusius reikalus, atsispirti spaudimui, apginti savo nuomonę bei interesus. Galbūt suges buities prietaisas ar kompiuteris. Bent jau į namus nesineškite dalykinių problemų.

Žuvys – Diena žada įvairių peripetijų asmeninių santykių srityje. Būsite kupinas meilės vilčių, noro flirtuoti, pramogauti. Galbūt kažko ypatingo tikitės iš draugo ar partnerio. Maža tikimybė, kad šiandien tai gausite. Skirkite dėmesio vaikams.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}