2010 m. Gegužės 16 d. Sekmadienis

136 metų diena, 19 metų savaitė.  

Saulė teka 05:13, leidžiasi 21:18. Dienos ilgumas 16:05. Jaunatis.

Oro temperatūra dieną +22 iki +24, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį +14 iki +16, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs, perkūnija. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s. 

Dienos mintis – Bėda raita atjoja, bet pėsčia išeina. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Andriejus, Ubaldus, Vaidmantus, Bites, Andrius.

Šiandien – Tarptautinė delfino diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – šiandien būsite sentimentalūs, jausmingi, padaugės džiaugsmo bei romantikos jūsų dvasioje ir aplinkoje. Atsiras galimybių kažką pakeisti savo gyvenime, meilės reikaluose. Galite laimėti puikią sutartį, pasižymėti scenoje.

Jautis – jūsų norai viršys galimybes. Neplanuotai gali tekti daugiau padirbėti, bet dėl to nenusiminsite, jei užuosite papildomas pajamas. Galite atskleisti kai kuriuos ypatingus savo talentus, sugebėjimus. Turėtų sektis prekyba (jei dirbate), tiekimo reikalai.

Dvyniai – šiandien būsite įsitikinę, kad viską darote ir mąstote teisingai. Aplinkiniai savo elgesiu tik patvirtins tokį manymą. Partnerystės ryšiai atsinaujins, sutvirtės.

Vėžys – netikėti įvykiai privers kitaip pažvelgti į jus supančius žmones bei situaciją. Tai gali būti susiję su bendrais ir svetimais pinigais. Pasistenkite taikiai spręsti konfliktus, derėtis dėl finansinių reikalų.

Liūtas – tikriausiai aplinkiniams nepavyks jūsų įkalbėti atsisakyti kažkokių anksčiau susidarytų planų, nuostatų. Nelygu, kokia situacija – tai atneš naudą arba žalą. Norint palankia kryptimi pastūmėti aktualius reikalus reikia rasti sąjungininkų.

Mergelė – kai kurie dalykiniai reikalai turėtų pajudėti į priekį. Tačiau gali būti ir netikėtumų, problemų. Galbūt teks spręsti kokią nors dilemą arba labai skubėti. Stengsitės pasinaudoti tuo, kas jums suteikiama, prie ko galite prieiti.

Svarstyklės – šiandien daugiau pasieksite, jei veiksite drauge su kitais, o ne versitės per galvą vieni, kad viską įgyvendintumėte, suspėtumėte. Pažįstamas žmogus arba tarpininkas gali pateikti viliojamą pasiūlymą, pranešti svarbią naujieną.

Skorpionas – šiandien turėsite nedaug energijos bei optimizmo. Norėsite numoti į viską ranka ir pasimėgauti žemiškais malonumais, net jei jie daug kainuoja. Išlaikykite dvasios ramybę. Tai padės įveikti abejotinas pagundas.

Šaulys – stiprinkite partnerystės ryšius, neatsiribokite nuo kolektyvo, artimųjų. Verta aptarti naujus planus, o gal ir pradėti svarbius darbus. Pasitarimai, diskusijos šiandien vyks gana sklandžiai. Galima tikėtis aistringos romantikos.

Ožiaragis – emocine prasme jausitės visai neblogai, būsite kupini gerų vilčių Tikėtini vertingi pirkiniai. Šiandienos pokalbiai, pažadai glostys ausį ir širdį.

Vandenis – pasistenkite išlikti drausmingi ir dalykiški, net jei kais padai ir norėsite kuo greičiau mesti darbus ir pasinerti į malonumus. Atsiras galimybių pataisyti kai kuriuos reikalus. Jei nevengsite bendrauti, gausite ypač reikalingos informacijos.

Žuvys – šiandieną vertėtų kuo daugiau dėmesio skirti šeimai, namams. Didžiausią pasitenkinimą ir daugiausiai naudos kaip tik teiks bendravimas su artimiausiais žmonėmis. Jei buvote susipykę su tėvais ar kuo nors iš giminių, stenkitės susitaikyti.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}