MIESTO CENTRE – nuogos moterys!

Praeiviai sustingsta iš nuostabos, kai miesto centre vidury baltos dienos išvysta gatve einančią visiškai nuogą moterį. Vieni tik stebi ją išpūtę akis, kiti puola fotografuoti ar filmuoti, negalėdami patikėti, kad tai vyksta iš tikrųjų.

Tamsiaplaukė eina šypsodamasi, netgi pozuoja nuotraukoms prie fontano. Akivaizdu, kad ji, priešingai nei miestelėnai, kuo puikiausiai jaučiasi su Ievos kostiumu. Gal čia tik koks miražas, gal tereikia sušukti lyg pasakoje „Karalius nuogas!“, ir moteris atsitokės?

 

Ne ne, visa tai vyksta ne Mažeikiuose, o Leipcige. Po kiek laiko tame pačiame Vokietijos didmiestyje į gatvę išeina šypsodamasi kita nuogalė. Šviesiaplaukė vaikščioja sau tarp žmonių, tarsi ne ji, o aplinkiniai yra keistuoliai nesusipratėliai, pamiršę nusirengti mieste.

Šios abi merginos yra visiškai sveiko proto, o ne kokios iš psichiatrinės ligoninės ištrūkusios pamišėlės. Jos priklauso internetinei bendruomenei „Nuogi viešumoje“ (“Nude In Public“).

 

Gana gausios bendruomenės nariai pasirodo nuogi viešosiose erdvėse, o vėliau įdeda nuotraukas bendruomenės interneto svetainėje.

 

{alfa2}

{parasas}