2010 m. Rugsėjo 14 d. Antradienis

257 metų diena, 37 metų savaitė.

Saulė teka 06:47, leidžiasi 19:42. Dienos ilgumas 12:55. Jaunatis.

Oro temperatūra dieną nuo +16 iki +18, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +10 iki +12, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 5-7 m/s.

Dienos mintis – Geriau dorai mirti, negu nedorai gyventi. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Sanitas, Sanijas, Eisvinus, Krescencijas, Krescencijus.

Dienos horoskopas:

Avinas – šiandien bus sunku konkrečiai apsispręsti dėl aktualių reikalų, santykių. Jus painios skirtingos aplinkinių nuomonės. Galbūt išryškės kai kurie jūsų darbų ir projektų trūkumai, klaidos. Gali būti išmėgintas jūsų sugebėjimas būti partneriais. Neleiskite, kad pavydas temdytų jūsų santykius su draugais, mylimaisiais.

Jautis –
jums vertėtų kažkiek nusileisti ant žemės ir mąstyti racionaliau. Jei fanatiškai susikoncentruosite į vieną reikalą, nuomonę, tai gali sutrukdyti realiai suvokti situaciją. Didesnė gamybinių traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Šiandien neskubėkite nei imtis naujų darbų, nei siekti greitos naudos. Lengvai galite pakliūti į apgaulių ir netikrų apžavų tinklą. Stenkitės neprarasti budrumo.

Dvyniai – net jei jums puikiai seksis, jausite nenumaldomą nerimą, dramatizuosite. Sumaištį gali kelti kai kurie verslo, turtiniai reikalai. Per kažkieno apsirikimą ar tyčinį kenkimą galite patirti apmaudų nuostolį, įsivelti į problemas.

Vėžys – galimi nenumatyti rūpesčiai, nuostoliai. Kai kurie su praturtėjimo viltimis ar projektų užbaigimu susiję sumanymai gali pakibti ant plauko. Gali būti, kad jūsų fantazija yra pernelyg laki. O gal viską spėsite laiku, tačiau kiti to neįvertins.

Liūtas –
teks daug bendrauti, skubėti. Pasitikėti nepažįstamais veikėjais visiškai nepatartina. Beje, ir jums, ir jūsų pašnekovams gali būti sunku susilaikyti nuo negatyvių emocijų protrūkių, kritikos ir replikų. Saugokitės nelaimingų atsitikimų.

Mergelė – diena bus gana nervinga, nepalanki atsakingiems darbams. Įmanomos techninės avarijos darbe, namuose ir kelyje. Pasistenkite elgtis kuo santūriau, nedaryti lemtingų žingsnių, kurie gali pakenkti šeimyninio gyvenimo darnai.

Svarstyklės – šiandien galite patirti gilius jausmus, karštas aistras. Tačiau rizikinga įsivelti į lengvabūdiškas avantiūras, vaikytis abejotinų nuotykių. Venkite dirbti tuos darbus, kurie reikalauja tikslumo, analizės ir protinės įtampos, nes tikėtinos klaidos.

Skorpionas – matysite, kad kažkam labai rūpite, esate reikalingas, bet jums kils įvairių abejonių, keistų asociacijų. Nesistenkite perauklėti kitų žmonių, nes tai ne tik nepavyks, bet gali suardyti jūsų tarpusavio santykius. Neįsivelkite į rizikingas ir pavojingas situacijas.

Šaulys – gali atsiskleisti keistos jūsų charakterio savybės, slaptas ekscentriškumas ar kompleksai. Būsite nusiteikęs įvairiems eksperimentams, avantiūroms. Gali būti, kad jūsų veiksmai ar žodžiai piktins kai kuriuos asmenis.

Ožiaragis –
būsite linkęs į viską žiūrėti su išskaičiavimu, planuoti perspektyvą. Nemažo atlygio reikalausite net už menkas paslaugas. Tai bus gana pavojinga diena traumų ir santykių pakrikimo prasme.

Vandenis – rūpesčių gali pateikti su mokslu, kelionėmis susiję reikalai. Saugokite reputaciją ir stenkitės prisitaikyti prie aplinkybių. Būkite santūresnis tarp svetimų žmonių, nes lengvai galite sukelti apkalbas, nepasitikėjimą. Neprovokuokite konfliktų. Nekonfliktuokite su aplinkiniais, šeimos nariais, nes kilusius nesutarimus bus sunku užglaistyti arba nepavyks išvengti nuostolių.

Žuvys –
jūsų jausmai gali būti sutrikdyti. Tikriausiai pajusite, kad kažkas keičiasi, o jūs nieko negalite padaryti, pakeisti. Pasistenkite išsiaiškinti su tais, kurie tai lemia. Nieko neprižadėkite, jei nesate tikras, kad ištesėsite. Norom nenorom šiandien teks imtis nelengvų darbų. Galbūt kažko nespėjote atlikti laiku. Įmanomas susitikimas, kuris nustebins netikėtu posūkiu asmeninių santykių ar bendrų planų srityje.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}