Horoskopas ketvirtadieniui 01-05

Avinas – Palankus metas, jei remiatės intuicija ir turite gerų draugų, patarėjų. Pavyks suvokti svarbių dalykų vakare bendraujant su bičiuliu ar mylimu žmogumi. Saugokitės pataikūnų, intrigantų, savanaudžių asmenų. Vakare galimas slaptas meilės nuotykis.

Tauras – Jūs pasirengę dideliems darbams, bet aplinkybės klostosi nepalankiai. Nebūkite tikri dėl to, ką žinote, – informacijos stygius ar profesinio pasirengimo stoka trukdys, kaip ir vidinis nervingumas, impulsyvumas. Nieko neprarasite, jei atidėsite svarbius dalykinius reikalus.

 

Dvyniai – Rizika turi būti apgalvota – prisiminkite praeities klaidas, ypač finansinių reikalų. Šiandien sėkmingai įveiksite nemalonias užduotis, nepavargsite nuo sunkių darbų. Galima netikėta romantiška dovanėlė.

 

Vėžys – Pasikliaukite savieiga ir būsite pirmi. Įsiklausykite į artimųjų patarimus, prašymus. Vakare palanku ką nors vertinga įsigyti namams. Tiks pirkti meilės dovanas.

 

Liūtas – Jumis bus pasitikima, ir tai padės laimėti svarbų reikalą. Tik pasistenkite likti sąžiningi sau, artimiesiems, draugams, dalykiniams partneriams – juk viskas sugrįžta.

 

Mergelė – Šiuo metu galite kai ką svarbaus apie save suprasti, sužinoti. Vakare gali pavykti rasti išeitį iš finansinių sunkumų. Daugiau bendraukite, susitikite su asmenimis, jau patyrusiais panašių sunkumų, pasikalbėkite su vadovu – sulauksite pagalbos.

 

Svarstyklės – Smagus, romantiškas metas, kai lengva užsimiršti, galvą pamesti. Naujos pažintys bus ypatingos – gali pakeisti jūsų gyvenimą. Tiktų tvarkyti skubius reikalus, susitikti su asmenimis, kuriems reikėtų dantį užkalbėti. Galimas tarnybinis romanas.

 

Skorpionas – Jūsų nuojauta aiškiaregiška: nedarykite nieko, ko nesinori, ir mažiau klausykite kitų įkalbinėjimų, nekreipkite dėmesio į savo vidinį balsą – taip išvengsite nemalonumų. Būkite atidūs savo sveikatai, stiprinkite organizmą, kaupkite jėgas.

 

Šaulys – Pakaks ir sėkmingų progų, net optimizmo, ir visiško žioplumo. Galite pro akis praleisti tiesiogine ir perkeltine prasme svarbius dalykus. Be partnerių pagalbos nepasieisite, tad mokėkite paprašyti, išklausyti, nusileisti.

 

Ožiaragis – Gali užgriūti darbų, užmirštų rūpesčių krūvis ne tik darbe, bet ir namie. Nieko nepešite reikalaudami, skųsdamiesi, tačiau draugiškos pagalbos galite tikėtis. Geras laikas tikrinti sveikatą netradiciniais metodais.

 

Vandenis – Nebūtina sakyti visko, ką galvojate. Netyčia galite per daug apie save, artimą žmogų ar svarbų reikalą, įvykį išplepėti. Stenkitės labiau įsiklausyti į kitų kalbas: išgirsite netiesiogiai jums pasakytą gerą patarimą, naudingą informaciją.

 

Žuvys – Pavyks nepasimesti informacijos, nuomonių gausybėje, atsirinkti, susirasti jūsų veiklai pačius svarbiausius dalykus. Aiškinkitės apgaules darbe, ieškokite nesąžiningų, jums kenkiančių asmenų.

 

Šaltinis: vytautus.com