„Mažeikius“ ir toliau treniruos A. Rudys

Mažeikių „Mažeikiai“ pagaliau padėjo pirmus žingsnius komplektuojant ekipą nenuvaldomai artėjančiam naujajam sezonui. Klubas pratęsė sutartis su komandos kapitonu Marijumi Norku ir Viliu Kazlausku.

V.Kazlauskas praėjusį NKL sezoną vidutiniškai rinkdavo po 5,3 taško, atkovodavo 2,4 kamuolio ir atlikdavo po rezultatyvų perdavimą.

Po sunkios traumos praėjusį sezoną sunkiai, tačiau įsivažiavęs komandos kapitonas Norkus, vidutiniškai rinkdavo po 11 taškų, atkovodavo po 5 kamuolius, atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus ir perimdavo šiek tiek daugiau nei vieną kamuolį per rungtynes.

 

„Mažeikiai“ taip pat pasirašė sutartį su, prieš kelias dienas, dvidešimtą gimtadienį atšventusiu Dovydu Taujeniu. Taiklia ranka pasižymintis gynėjas „Mažeikių“ marškinėlius vilkėjo ir 2009/08 m. sezone. Tiesa tada jis aikštelėje pasirodė tik 33 sekundėms.

 

Prie susitarimo artėjama ir su 207 cm ūgio puolėju Šarūnu Vėliumi, kuris praėjusį sezoną gynė Utenos „Juventus“ garbę ir LKL čempionate vidutiniškai rinkdavo po 4 tašus ir atkovodavo po 3 kamuolius.

 

Kitą savaitę į klubo peržiūrą atvyks žaidėjų ir iš kitų miestų. Dar kartą patvirtinta, kad prie klubo vairo ir toliau lieka Aloyzas Rudys.

 

{kk}