2010 m. Rugpjūčio 16 d. Pirmadienis

228 metų diena, 33 metų savaitė.  

Saulė teka 05:54, leidžiasi 20:52. Dienos ilgumas 14:58. Priešpilnis. 

Oro temperatūra dieną nuo +30 iki +32, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas rytų, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +21 iki +23, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Pirkta meilė greit atvėsta. (LIAUDIES IŠMINTIS) 

Sveikiname – Rokus, Butvydus, Alvitas, Jokimus.

Dienos horoskopas:

Avinas – tuščių vilčių metas. Netinkamas metas ką nors vertinti ar priimti svarbius sprendimus, ypač jei tai susiję su darbo pakeitimu, kelionėmis, finansiniais dalykais, meile. Netinka pasirašyti finansinių dokumentų, skolinti daug pinigų.

Jautis – neskubėkite sakyti „taip“, net jei viskas atrodys nepriekaištingai. Geras bus tik vakaras po 20 val. – galima netikėta, tačiau maloni staigmena, kurią pateiks jums simpatizuojantis asmuo.

Dvyniai – nesitikėkite, kad visiems rūpės jūsų problemos, tad mažiau skųskitės, ypač draugams, kolegoms. Nepatartina vaikams duoti daug pinigų ir pirkti tai, ko dabar užsigeis. Galimi nesusipratimai su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu dėl neištikimybės.

Vėžys – nebūkite labai įsitikinę savo teisumu: pasitikrinkite prieš ką nors teigdami, aiškindami ar mokydami. Būsite linkę į daug ką reaguoti agresyviau (ypač vakare), nė nepastebėsite, kaip išprovokuosite konfliktą.

Liūtas – būkite saikingesni: galite įsigyti nereikalingų daiktų. Tiesa, sutuoktiniui nepriekaištaukite dėl išlaidų. Jei susidursite su nauju asmeniu, nesistenkite sudaryti kuo geresnio įspūdžio, nes sulauksite priešingo rezultato.

Mergelė – likite realistai, kai aptarinėsite planus, žadėsite, įsipareigosite. Venkite ginčų ir pasisaugokite vagių. Jei sumanėte susitikti su mylimu žmogumi, atidėkite tai po 20 val., ir viskas susiklostys kuo puikiausiai.

Svarstyklės – lyg ir viskas atrodys gerai, tačiau vėliau paaiškės, kad kažkur suklydote, todėl galimi net nuostoliai. Darbe būkite itin atidūs, ypač jei dirbate su užsieniečiais, jei jūsų veikla susijusi su prekyba, kelionėmis, turizmo verslu.

Skorpionas – nesikrimskite dėl mylimo žmogaus ar sutuoktinio: neskubėkite įtarinėti, jei išgirsite ką nors netikusio. Nieko nereikalaukite, meilės, ištikimybės pažadai šiandien tušti. Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius, turto reikalus, užsispyrę ginčydamiesi.

Šaulys – pažadai bus sunkiai vykdomi, tad jūsų planai gali suirti. Netinkamas metas su vadovu aptarinėti finansines ir karjeros perspektyvas: net jei jums kas nors gera bus pažadėta, vėliau iš to nieko neišeis.

Ožiaragis – viskas bus gerai, jei nerizikuosite pinigais ir nesivelsite į meilės avantiūras. Vakare tikėtinos malonios staigmenos.

Vandenis – vargu ar pavyks išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos. Tai ne pats geriausias metas nervintis: jūsų netikusios nuotaikos greit persiduos sutuoktiniui ir aplinkiniams. Būkite apdairesni su pinigais, pasaugokit savo turtą.

Žuvys – neverta aiškintis kilusių sunkumų, nesusipratimų nei su dalykiniais partneriais, nei su draugais, nei su mylimu žmogumi: nieko nepešite ar dar labiau susipainiosite. Labiau palankesnė bus antra dienos pusė.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}