Kokie kvepalai traukia vyrus?

Mokslininkai jau seniai įrodė, kad vyrai nesąmoningai įsimyli moteris, kurios skleidžia jiems malonų kvapą. Mes pačios savo kvapo užuosti negalime, bet juk visada atkreipiame dėmesį į gardžiai pasikvėpinusius priešingos lyties atstovus… Deja, brangūs ir populiarūs kvapai dar negarantuoja sėkmės tarp vyrų, nes kvepalai, patekę ant skirtingo žmogaus kūno, kvepia nevienodai ir išlieka nevienodai ilgai. Tad kaip iš tokios gausios pasiūlos pasirinkti sau labiausiai tinkantį ir vyrus labiausiai traukiantį aromatą?

 

Visų pirma nuspręskite, kokią pinigų sumą galite sau leisti skirti naujiems kvepalams. Tai padės šiek tiek susiaurinti galimų pasirinkimų ratą bei paieškų laiko trukmę. Gerai pagalvokite. Gal jau numatėte bent kelis pasirinkimo variantus? Jei ieškote kvepalų tam tikrai progai, pvz.: vestuvės, rinkitės gaivius gėlių aromatus, jei einate į vakarėlį, rinkitės kvapą, pabrėžiantį jūsų asmenybę. Jei norite sužavėti savo svajonių objektą, pabandykite išsiaiškinti jo ar jos mėgstamus kvapus arba tiesiog rinkitės lengvus bei gaivius jums patinkančius kvapus.

 

Taip pat reiktų atkreipti dėmesį į klimatą bei metų laiką, kuriuo kvėpinatės. Jei jūsų gyvenamoje vietoje vyrauja drėgnas klimatas, rinkitės gėlių aromatus su miško kvapo ir muskuso natomis.
Jei einate į vakarėlį ar susitikimą, jokiu būdu nesirinkite pernelyg sodrių kvapų, juk nenorite, kad aplinkiniams nuo jų įsiskaudėtų galvą. Geriau rinkitės citrusinių vaisių arba žolelių kvepalus. Einant į pasimatymą, tiks kiek stipresni, bet ne per daug, kvapai. Juk nenori, kad mylimajam pritrūktų oro vos prie tavęs prisiartinus?

 

Neskubėk. Kai apsispręsi, kokių kvepalų nori, skuosk į parduotuves. Tik nepulk purkšti sau ant kūno visų tau iš pirmo žvilgsnio patikusių kvepalų. Tai nepadės. Atvirkščiai – tik įsiskaudės galvą. Geriau papurkšk truputėlį kvepalų ant specialiai tam skirtos popierinės juostelės, ją pauostyk ir nuspręsk, ar šie kvepalai verti dėmesio. Jei ne, tęsk paieškas. Kai būsi tikra radusi tiek ilgai ieškotus kvepalus, papurkšk jų ant savo riešo. Jokiu būdu nesutik kvepalų išbandyti ant pardavėjo ar konsultanto riešo, nes, kaip jau žinai, jie kvepės kiek kitaip nei papurkšti ant tavojo.

 

Išmėginusi kvepalus nepulk stačia galva jų pirkti. Pavaikštinėk, priprask prie kvapo. Dažnai pirmas įspūdis būna apgaulingas. Na, bet jei esi įsitikinusi, kad būtent šie kvepalai yra tau skirti, įsigyk ir leisk savo vaikinui ar simpatijai pačiam juos įvertinti.

 

{alfa2}