2010 m. Liepos 29 d. Ketvirtadienis

210 metų diena, 30 metų savaitė.  

Saulė teka 05:21, leidžiasi 21:28. Dienos ilgumas 16:07. Pilnatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +21 iki +23, debesuota, lietus. Vėjas pietų, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +14 iki +16, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 4-6 m/s.

Dienos mintis – Neskubėk tapti draugu, o kartą tapęs, stenkis juo būti, nes vienodai gėdinga ir neturėti nei vieno draugo, ir dažnai keisti draugus. (SOKRATAS)

Sveikiname – Beatričes, Faustinus, Feliksus, Mortas, Simplicijus, Mantvydus, Mantvydes, Laimius.

Dienos horoskopas:

Avinas – galite išgirsti, kad kažkas klastinga rezgama jums už nugaros. Tikėtini nekokie išgyvenimai dėl nesipildančių lūkesčių arba dėl sveikatos. Reikėtų vengti varginamo bendravimo, santykių aiškinimosi, nes nuo to jie gali visai sužlugti.

Jautis – nebloga diena, tačiau jūsų lūkesčiai iki galo nebus patenkinti. Galbūt teks pasinervinti dėl slaptos avantiūros ar informacijos nutekėjimo. Venkite svaigalų, nepraraskite savisaugos instinkto vandenyje.

Dvyniai – gali pavykti sureguliuoti finansinį reikalą. Bet nors jaučiatės populiarus, reikalingas, atsakomybės našta ima slėgti jūsų pečius. Galite manyti, kad kiti vis labiau lipa jums ant galvos. Net jei tai daro mylimas žmogus, vaikai, to nebetoleruosite. Gresia sportinės traumos.

Vėžys – būsite filosofiškai nusiteikęs, bet ne itin draugiškas savo pašnekovams. Korektiškai elkitės su nepažįstamais žmonėmis, nes jie gali turėti įtakos jūsų ateičiai. Jei esate kelionėje, galite susidurti su netikėtais keblumais.

Liūtas – panašu, kad ruošiatės kelionei, tvarkotės dokumentus, susijusius su išvykimu ar verslo kūrimu, studijomis toli nuo namų. Gana nepalankus metas skrydžiui lėktuvu, kruizui laivu bei sandoriams su užsieniečiais.

Mergelė – pasižymėsite kūrybiniame darbe. Mokėsite uždegti kitus, ypač gerai motyvuosite augančią kartą. Tik pasistenkite nepiršti savo nuomonės, reikalavimų tiems žmonėms, kurie jums akivaizdžiai oponuoja, nepritaria. Veikite subtiliau. Dėl partnerio kaltės galimas finansinis nuostolis, bauda ar žala.

Svarstyklės – šiandien užgrius nelengvi dalykiniai ar ūkiniai rūpesčiai. Nerimą gali kelti ir jūsų arba artimo žmogaus sveikata. Nebūkite pernelyg kritiškas antrosios pusės ar kolegos atžvilgiu, nes dabar itin lengva rimtai susipriešinti.

Skorpionas – prieštaringa diena. Viena vertus, galima tikėtis sėkmingo protinio darbo, gerų naujienų iš giminaičio, draugo ar visai nepažįstamo asmens. Kita vertus, skaudžių padarinių gali turėti kažkokia rizikinga avantiūra.

Šaulys – daugiau optimizmo ir atidumo jums šiandien tikrai nepakenktų. Labiau rūpinkitės savo ir šeimos narių sveikata, mityba, o ypač saugokite nuo pavojų vaikus. Susilaikykite nuo azartinių žaidimų ir lengvabūdiškų meilės nuotykių.

Ožiaragis – būsite nusiteikęs bendrauti, plėsti gerbėjų ratą ir siekti didesnio autoriteto. Tačiau darbe ir namuose pranašu veikiausiai nebūsite. Galite sulaukti priekaištų, o gal ir buitinių skandalų. Pasisaugokite traumų, elektros iškrovos.

Vandenis – ieškosite būdų, kaip greitai užsidirbti daug pinigų. Bus pagunda paminti pamatinius etinius principus. Dėl to galite negarbingai pagarsėti. Be to, jums labiau seksis leisti pinigus, nei jų gauti, tad verčiau meskite iš galvos abejotiną praturtėjimą.

Žuvys – galite susidomėti nauju profesiniu, politiniu ar finansiniu planu, investicijų galimybe, stambiu pirkiniu. Tikriausiai ir kitus mėginsite įtraukti į jus dominančias peripetijas. Nenusiminkite, jei tai nepavyks, nes pavykus gali tekti labai graužtis.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}