Moters kojos atskleidžia jos charakterį

Specialistų tvirtinimu, pagal moters kojų formą, galima nustatyti jos charakterį. Štai ilgų kojų savininkės yra romantiškos būtybės, o moterys, kurių kojos trumpos, stovi ant žemės tvirtai ir užtikrintai, nors ir kenčia dėl dažnos nuotaikų kaitos. Tačiau būdamos realistės, jos sprendžia gyvenimiškas problemas greitai ir lengvai, užsispyrusiai ir nenuleisdamos rankų.

 

Priklausomai nuo savo interesų jos be didelio vargo gali paminti po kojomis savo ketinimus ir imtis pačių netikėčiausių kompromisų.

 

Ilgų kojų savininkės – jautrios ir romantiškos būtybės. Mėgsta pasvajoti, tačiau kartais joms būna nelengva įveikti net nedideles savo asmeninio gyvenimo problemas. Kadangi ilgakojės  – principingos ir įsitvėrusios laikosi savo įsitikinimų.

 

Pasirodo, kad taip pat labai svarbu yra ir tai, kaip moteris eina. Laimingos ir mylimos moters, suprantama, elegantiška, lengva, net „skrajojanti“ eisena. Ji žengia aukštai iškėlusi galvą ir drąsiai žvelgia aplinkiniams į akis.

 

Eidamos pėdas į vidų labiau stato drovios, santūrios, turinčios kompleksų, nepasitikinčiomis savimi moterys. Jos sunkiai užmezga kontaktą su aplinkiniais ir dažnai būna vienišos.

 

Ar žinote, kad pagal kojų padėtį, nepriklausomai nuo to, stovite ar sėdite, galima nustatyti ne tik žmogaus charakterį, bet ir jo asmenybę bei temperamentą?

 

Jei pprastai jūs stovite tiesiai, kojos suglaustos, vadinasi, jūs – pakankamai ramaus būdo, praktiška ir kantri. Visi pripažįsta, kad jūs – geras žmogus, todėl daug ko tikisi iš jūsų. Tačiau retsykiais pasirodantis šaltukas ant jūsų veido trukdo užmegzti kontaktus su aplinkiniais.

 

O jei dažniausiai jūs stovite labiau atsirėmusi viena koja, o kitą pastatote kiek į priekį, vadinasi, jūs mėgstate būti dėmesio centre. Jūsų aktyvus temperamentas, žinote, ko norite iš gyvenimo ir atkakliai siekiate kuo daugiau iš jo paimti. Tačiau nevengiate ir lankstumo bei racionalumo. O pasitikėjimas savimi suteikia jėgų pasiekti karjeros aukštumų ar net valdžios.

 

Kai stovite gana plačiai išžergusi kojas, jūs tarsi sakote, kad jums sunku atsisakyti nuo kurio nors ketinimo ar idėjos įgyvendinimo. Būkite atsargi, kadangi charakterio tvirtumas gali atsisukti prieš ju pačią, jei nesugebėsite būti lanksti bendraudama su aplinkiniais.

Mėgstate stovite sukryžiavusi kojas, tada jus lengvai palaikys tuščiagarbe, kuri dažnai būna nekantri įgyvendindama savo planus. Nors azartiškas, pakankamai aktyvus temperamentas stimuliuoja imtis neįtikėtinų dalykų. Jūsų bendravimo būdai, energija ir dinamiškumas – štai jūsų koziriai, tačiau reikėtų retsykiais tramdyti savo charakterį, neleidžiant jam per daug šėlti.

 

Užkelta koja ant kojos arba užkabinta viena koja už kitos, liudija, kad moteris – išlaikyta, santūri, tačiau kiek nepasitikinti savo jėgomis ir neryžtinga. Aplinkiniai galvoja, kad jūs – pernelyg sudėtinga ir komplikuota asmenybė. Tačiau būdama patraukli ir taktiška jums pavyksta, kad būtumėte teisingai įvertinta ir pamiltų.

 

Jei dažniausiai sėdite tiesiog užkėlusi koją ant kojos, nepriklausomai nuo to, kurią koją ant kurios užkeliate ant viršaus, jūs užtikrintai pasitikite savo jėgomis. Jūs tas žmogus, kuris moka išnaudoti visas galimybes gyvenime.

 

Paprastai sėdite tiesiai, suglaudusi kojas, atkišusi jas kiek į priekį ir pastačiusi tvirtai pėdomis ant žemės, vadinasi, jūs – nuoširdi, sąžininga, todėl jūsų tiesmukiškumas neerzina aplinkinių. Jums būdingi tokie charakterio bruožai kaip tikslumas, nuoseklumas, pedantiškumas, įgimtas noras daryti tvarką, kuri kartais net peraugą į maniją. Išoriškai jūs atrodote kiek šaltoka, tačiau tai – apgaulingas įspūdis. Nes jūs – auksinės širdies.

 

O kai sėdite suglaudusi kojas ant pirštų galiukų, tai reiškia, kad jūs santūri ir užsidariusi, dažniausiai užimate laukiančios poziciją ir esate gynyboje. Nelinkusi priekaištauti, kadangi esate pernelyg jautri asmenybė. Bijodami sukelti negatyvią reakciją, aplinkiniai vengia aptarinėti su jumis kai kurias opias temas, o tada jaučiatės izoliuota.

 

Sėdėdamos tvirtai suglaudusios ir pastačiusi ant žemės pėdas, jūs išsiduodate aplinkiniams, kad esate neryžtinga, pernelyg greitai įsižeidžianti, kas pačią liūdina, tačiau nieko negalite su tuo padaryti. Dažnai praleidžiate laiką vienumoje, o bendraujate tik su labai artimais jums žmonėmis. Tačiau jūs pakankamai pažįstate save ir sugebate analizuoti aplinkinių charakterius, todėl paliekate racionalaus ir logiškai mąstančio bei aštraus proto žmogaus įspūdį. Nors kartais ir pervertinate savo sugebėjimus.

 

Paprastai mėgstate sėdėti kiek ištiesusi kojas į priekį ir jas sukryžiavusi, o tai simbolizuoja jūsų valdingumą ir pavydumą. Mėgstate visur ir visada pirmauti, dominuoti tarp aplinkinių, todėl su jumis nėra lengva bendrauti. Kas dėl permainų, ypač asmeniniame gyvenime, tai čia dažniausiai būnate neryžtinga.

 

{diena2}