2010 m. Liepos 18 d. Sekmadienis

199 metų diena, 28 metų savaitė.  

Saulė teka 05:04, leidžiasi 21:45. Dienos ilgumas 16:41. Priešpilnis. 

Oro temperatūra dieną nuo +27 iki +29, debesuota, lietus. Vėjas pietryčių, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +15 iki +17, debesuota, trumpalaikiai lietūs, perkūnija. Vėjas vakarų, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Kaip pasiklosi, taip ir išmiegosi. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Arnoldus, Fridrikus, Tautvilus, Eimantes, Kamilius, Ervinus.

Šiandien – Tarptautinė aludarių diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – jums gali būti prikištos sutuoktinio ar dalykinių partnerių klaidos, nesėkmės. Neverta tvarkyti svarbių dalykinių reikalų, geriau vengti ir svarbių pokalbių su šefu, partneriais ar mylimu žmogumi.

Jautis – galite gauti puikių pasiūlymų, išgirsti malonių pažadų, tačiau neskubėkite tuo patikėti – tai gali nepasitvirtinti. Nepervertinkite savo jėgų, sėkmės.

Dvyniai – neperlenkite lazdos: ar ne per daug iš savęs reikalaujate, ar ne per daug iš kitų tikitės? Taupykite jėgas, neatskleiskite naujų sumanymų. Ir neskubėkite apsispręsti.

Vėžys – esate linkę pernelyg skubėti, per greitai spręsti, tartum norėtumėte atsigriebti už nesusipratimus arba nusivylimus. Tačiau impulsyvumu rytą tiktai dar labiau sugadinsite keblią padėtį.

Liūtas – gresia per didelis dosnumas, išlaidumas, labiau paisykite šeimos narių nuomonės, įspėjimų. Nepriimkite svarbių sprendimų, nes galite apsigauti.

Mergelė – nors išgirsite įdomių dalykų, nereikėtų tikėtis naudos iš rytą gautų pasiūlymų. Beje, gali paaiškėti jūsų meilės nuotykiai (tikriausiai tai įvyks nuoširdžiai „padedant“ draugams).

Svarstyklės – ne viską spėsite, galite net sunegaluoti. Nepatartina pulti tvarkyti svarbių reikalų, juolab kovoti už savo principus.

Skorpionas – kad diena praeitų puikiai, nereikėtų pirmą dienos pusę labai pasikliauti sėkme, partneriais ar tarpininkais. Atsakingus darbus atlikite patys, niekam jų nepatikėkite. Vakare gerai atsipalaiduoti bičiulių draugijoje ar aplankyti tėvus (jei jūsų santykiai geri).

Šaulys – jausite įtampą, bet nuramins bendravimas su mylimu žmogumi. Nerizikuokite nei tvarkydami reikalus, nei sveikata. Vėliau palankus metas, kai jus tik ims juokas.b

Ožiaragis – būkite apdairesni, jei rytą teks tvarkyti reikalus su užsieniečiais. Jei sužinotumėte ne visai smagių dalykų apie jums artimą žmogų, neskubėkite nusivilti. Jau ryt paaiškės, kad kaltas „sugedęs telefonas“.

Vandenis – gali pablogėti nuotaika, savijauta – neskubėkite. Diena gera susitikimams su senais draugais.

Žuvys – galimos nemalonios staigmenos. Beje, malonios ne mažiau pavojingos, nes gali suklaidinti. Šios dienos pasiūlymai gali apvirsti, tad nebūkite patiklūs, turėkite savo nuomonę.
Rėmėjo nuoroda:

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}