2010 m. Liepos 17 d. Šeštadienis

197 metų diena, 28 metų savaitė.  

Saulė teka 05:03, leidžiasi 21:46. Dienos ilgumas 16:43. Jaunatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +28 iki +30, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas rytų, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +18 iki +20, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas rytų, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Basas pabėgiosi – saldžiau pamiegosi. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Aleksus, Magdalenas, Darius, Girėnus, Vaigas.

Dienos horoskopas:

Avinas – gali pasikeisti tai, dėl ko buvote garantuoti. Tad mažiau planuokite ir svajokite, viskas gali apsiversti priešingai, nei tikėsitės. Vertėtų labiau pasaugoti santykius su draugais. Būkite atidesni vaikams.

Jautis – taps aišku, ar nepervertinote savo galimybių. Venkite tuščių kalbų, niekur neskubėkite, ypač jei vairuosite automobilį.

Dvyniai – pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui ir ramiau viską vertinti. Nepasiduokite azartui, būkite atsargesni vaikščiodami, vairuodami.

Vėžys – slapti, nepastebėti jūsų veiklos ir žinių trūkumai gali tapti akivaizdūs. Galimos netikėtos finansinės problemos. Būkite kantresni su sutuoktiniu; priekaištais, nepasitenkinimu šiandien lengva atšaldyti santykius.

Liūtas – nors nesate lengvabūdžiai, šiandien spaudžiami kolektyvo, draugų, artimųjų, giminaičių galite leistis į pavojingą avantiūrą.

Mergelė – geriausia likti namie ir atsiriboti ne tik nuo reikalų, bet ir blogų minčių, nerimo. Būkite atidesni tėvams. Netinkamas laikas aiškintis meilės santykių: galite pradėti pavyduliauti be pagrindo, priekaištauti, nors reikėtų patylėti.

Svarstyklės – dvilypis metas, kai pergalės kaina tampa itin didelė. Beje, sėkmę lems mokėjimas sutarti su aplinkiniais ir laiku pasiremti įtakingais draugais.

Skorpionas – dėl kažkokių kliūčių ar įstatymų nepaisymo gali sužlugti svarbus reikalas. Beje, šios dienos nesėkmės gali pakenkti sveikatai, tad mokėkite pasirūpinti savimi: nepersidirbkite.

Šaulys –  kol kas reikėtų atsisakyti svarbaus dalykinio sumanymo. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems, ieškokite sąlyčio taškų, ir taip pakaks nepasitenkinimo.

Ožiaragis – sunki diena. Net jei viskas bus gerai jūsų reikaluose, bendraudami su artimaisiais galite rimtai nerimauti. Būkite atidūs, kad nesugadintumėte jiems nuotaikos.

Vandenis – apgaulingas metas, kai viskas atrodo geriau, nei yra. Ypač santykiuose su užsieniečiais. Laimės tie, kurie mokės suderinti diplomatiškumą su įžūlumu. Tikrinkite svarbius pranešimus.

Žuvys – esate kupini energijos, pasitikėjimo savimi. Netinkamas laikas ultimatumams tiek tvarkant reikalus mieste, tiek santykiuose su artimais žmonėmis.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}