Nosiakrapsčių horoskopas

AVINAS. Ima krapštyti nosį netikėtai ir su dideliu įsiūčiu. Nepakenčia patarimų ir aplinkinių kritikos savo veiksmų atžvilgiu. Paprastai Avinų nosies krapštymai yra lydimi masinių areštų, sušaudymų, maištų, revoliucijų. Kai kuriais atvejais prasideda pasaulinis karas.

JAUTIS. Imasi reikalo su visu rimtumu. Prieš savaitę iki numatyto nosies krapštymo pasižymi dienoraštyje: „Šeštadienis, 15.03 – nosies krapštymas“. Perjungia telefoną į auto-atsakovą, dezinfekuoja pirštą. Spektrinio testavimo metodu pasirenka šnervę.

 

DVYNIAI. Blaškosi nuo vienos šnervės prie kitos, kadangi negali apsispręsti, kurią pakrapštyti. Galiausiai neiškrapšto nė vienos, bet lieka visiškai patenkinti savo asmenybe ir parašo eilėraštį, nutapo paveikslą, sukuria koncertą penkiems fortepijonams su orkestru.

 

VĖŽYS. Itin uždaras ir drovus, todėl krapštosi nosį tik tamsioje patalpoje, būdamas vienas arba grupėmis po 2,3,4 žmones. Tuo metu mąsto apie viso pasaulio tuštybę. Dažnai brūkšteli dienoraštyje apie įspūdžius ir pojūčius.

 

LIŪTAS. Nosį krapštosi dažniausiai plojančių jam žiūrovų apsuptyje. Atlikti tyrimai rodo, kad audringos ovacijos ir šūksniai „Bravo!“, „Bis!“ maždaug 40 procentų padidina Liūtų nosies krapštymo produktyvumą.

 

MERGELĖ. Kaip tikras estetas, jis nosies nekrapšto. Tai neatitinka jo moralinių ir etinių principų. Užtai aktyviai dalyvauja aptariant Gerhardo fon Krainerštaisburgo traktatą „Nosies krapštymas. Priežastys ir pasekmės“, o po to rašo detalią recenziją, su kuria pasirodo TV kanale LTV2, „Kultūra“.

 

SVARSTYKLĖS. Prieš pradėdamos krapštyti nosį, kruopščiai pasveria visus „už“ ir „prieš“. Pasitars su draugais ir giminaičiais. Su psichologu. Su vaikais (jei neturi savų, tai su kaimyno). Perskaitys Gerhardo fon Krainerštaisburgo traktatą „Nosies krapštymas. Priežastys ir pasekmės“. Peržiūrės per TV Mergelės recenziją apie šį veikalą. Vėl pasitars su draugais ir giminaičiais. Galiausiai, priims teisingą sprendimą.

 

SKORPIONAS. Nosį krapšto piktdžiugiškai prisimerkdamas, tarsi rinkdamasis naują auką. Šio proceso metu jo geriau neliesti ir apskritai nesiartinti prie jo arčiau nei per 2 metrus. Kai kurie mokslininkai teigia, kad tuo metu Skorpionas dar klastingesnis ir pavojingesnis nei tuoktuvių periodu.

 

ŠAULYS. Krapšto nosį energingai, su juokeliais , linksmindamas visus aplinkui, kol neįkyrėja ir jam neišsuka piršto. Tačiau Šaulys nenusimena! Jis turi dar 9 pirštus ant rankų ir net 10 ant kojų! Aštrialiežuvis Šaulys, dievinantis keliones, iškeliaus į platųjį pasaulį, užknisdamas visus, ką sutiks pakeliui. Žodžiu, besibaigiant procesui, Šauliui beliks daugių daugiausia 6 veikiantys pirštai ant rankų.

 

OŽIARAGIS. Nosį krapštosi tik esant būtinybei. Prieš tai iškviečia medikus, policiją, gaisrininkus, kaimynus… Šiaip sau, dėl visa ko… Ožiaragiui paprasčiau dabar apsidrausti, negu paskui rinkti telefone sulaužytu pirštu kažkokius numerius. Respektas jam už tai.

 

VANDENIS. Tarp vandenių – daugiausia genijų visame Zodiake. Taip kad vietoje to, kad tiesiogiai užsiimtų praktika – nosies krapštymu, Vandenis geriau išves idealaus krapštymo, absoliutaus krapštymo ir pusiau krapštymo formulę, paskui ištrauks 3, 5 ir 8 laipsnio šaknį iš absoliutaus krapštymo, padalinto iš 2. Bet čia jis dar nenustos smagintis ir pasikvies savo artimiausią Zodiako draugelį – Dvynį, kad abu kartu parašytų dar ir operą šalia to paties Dvynio jau parašyto koncerto penkiems fortepijonams su orkestru.

 

ŽUVYS. Šitie išvis neištraukia piršto iš nosies. Su pirštu nosyje jie valgo, geria, sportuoja, groja armonika, dalyvauja visaliaudiniame mitinge. Bet ne dėl to, kad būtų neišauklėti, o dėl nuolatinio susimąstymo, panirimo į savo mintis. Jie paprasčiausiai užmiršta ištraukti pirštą iš nosies. O kai prisimena – jau per vėlu, kadangi vėl laikas…

 

ŠALTINIS:  cha.lt