Seksualumas pagal Zodiako ženklus

Šis horoskopas apibūdina vyrų ir moterų seksualinį elgesį bei norus. Iš jo galėsite sužinoti, kaip elgtis su vienu ar kitu Zodiako ženklu intymioje sferoje. Taip pat šis horoskopas apibūdina skirtingų ženklų atstovų tinkamumą vienas kitam.

Avinas

Tai – labai seksualus Zodiako ženklas. Tačiau jis nori visko labai daug ir iš karto. Šie žmonės gana nekantrūs, nors ir ryžtingi, nes mėgsta imti jautį už ragų.

Sunkūs santykiai su avinais gali laukti jaučių, mergelių, vėžių, žuvų, net skorpionų ir kitų avinų. Kiek lengviau dvyniams, vandeniams, šauliams ir liūtams, kurie dažnai būna nusiteikę taip pat ryžtingai kaip ir Avinas.

 

Vyras-Avinas

Gali labai greitai užsiliepsnoti meile ir taip pat staiga atvėsti. Mat jam svarbiausia užkariauti mylimą moterį. Avinas – tai tas , ko reikia tokiai moteriai, kuriai patinka greitas seksas. Tačiau jis ne tai, kuri mėgsta, kad su ja ilgai ir gražiai draugautų. Tai dažniausiai „mačo“ personažas, kuris ne itin patinka intelektualėms. Nors Avinas ir ryžtingas žmogus, tačiau, jei moteris ne jo skonio, jis netaps jos mylimuoju, nors ir mėgsta žavėti moteris.

 

Moteris-Avinas

Tai – ryški asmenybė, tačiau nekantri, nes taip pat nori viską gauti daug ir iš karto. Jos šūkis – griebti jauti už ragų! Todėl santykiuose mėgsta iš karto imtis iniciatyvos, nors ir dosni glamonėms. Kaip bebūtų keista, bet kartais moteriai-Avinui būna sunku įsimylėti ir pasijausti tikra moterimi. Todėl jai patinkančiam vyrui vertėtų pasistengti, kad jis būtų jai ne tik gyvenimo palydovas, bet ir įsimylėjęs iki ausų.

 

Jautis

Šio ženklo atstovai mėgsta viską daryti iš esmės. Ne išimtis ir intymiuose santykiuose, kur mėgsta konfortą, kad patirtų didelį malonumą. Tačiau šio ženklo atstovams labiau prie širdies tradicinis seksas, nei, pavyzdžiui, Skorpionui ar Vandeniui. Geriausi santykiai būna su Svarstyklėmis, Skorpionu, Žuvimis, Vėžiu, Mergele ir Ožiaragiu.

 

Vyras-Jautis

Jei tai jūsų išrinktasis, tai jums labai pasisekė, nes dažniausiai vyras-Jautis nebaigia seksualinių santykių su partnere, kol neįsitikina, kad suteikė jai pakankamai malonumų ir ji pavargo. Šie vyrai jaučia moterų poreikius ir stengiasi juos patenkinti. Šio ženklo atstovai mėgsta kolekcionuoti meilės istorijas, kadangi žino, jog kiekviena moteris gali juos praturtinti. Tačiau kartais jie mėgsta patenkinti tik savo aistrą, pamiršdami mylimą moterį.

 

Moteris-Jautis

Nepaprastai patraukli, labai moteriška, mėgsta mylėtis ir visada randa sau gerbėjų. Ta moteris – daugelio vyrų svajonė. Jei ji ne egoistė, tai vyrui su ja būna labai gerai. Tačiau, jei moteris – ištekėjusi, net jei ir labai įsimylėtų, niekados nepaliktų sutuoktinio, nes jai šeima, vyras reiškia gerokai daugiau už trumpalaikius romanus. Nors seksą ji vertina ir išmano vyrus.

 

Dvyniai

Jie – protingi, daug kalba ir tai gali erzinti Jautį, Ožiaragį, kurie linkę daugiau veikti nei kalbėti. Su Mergele Dvyniams paprasčiau. O tiems, kuriems seksas ir meilė – vien tuščios kalbos, tai Svarstyklėms, Vandeniui, kitiems Dvyniams šis ženklas – geras partneris, nes jiems su jais būna įdomu. Taip pat gera pora Dvyniams būtų Liūtas, Avinas, o su Šauliu lauktų nedideli nesusipratimai, kuriuos galima įveikti. Ypatinga Dvynių savybė ta, kad jie gali netikėtai pasinerti į melancholiją ir tada jiems labiau reikalingas partnerių dėmesys, švelnumas ir įdomus bendravimas nei seksas.

 

Vyras-Dvyniai

Dažnai galvojama, kad vyras-Dvyniai vienu metu myli daug moterų ir renka sau „haremą“. Tokie vyrai iš tikrųjų gali draugauti, tačiau nepavyks prisirišti prie jų. Jie mėgsta tik žavėti moteris. Taip pat jiems patinka įvairovė, todėl prisisotinę platoniška aistra, žvalgosi kitų moterų. Be to, pastebėję, kad su esama moterimi neįdomu, Dvyniai neužmezga su ja tamprių santykių, ypač jei jau vedę. Yra ir tokių Dvynių, kurie myli tik vieną kartą gyvenime.

 

Moteris-Dvyniai

Joms bendravimas – pirmoje vietoje. Be to, pasižymi aštriu protu ir turi lyderio savybių, nors seksui ir neteikia labai didelės reikšmės. Užkariauti tokią moterį galima pademonstravus savo intelektą. Yra ir emociškų moterų-Dvynių. Joms reikalingas artimas sielai vyras. O svarbiausia jų vertybė – šeima.

 

Vėžys

Šio ženklo atstovams daug ką reiškia emocijos. Jei Vėžys neužtikrintas, kad yra saugus meilės santykiuose, jis instinktyviai slepiasi kaip sraigė kiaute ir jau gali būti partneriui ar partnerei griežtas ar net agresyvus. Dėl tos pačios priežasties jam sunkiai sekasi atsipalaiduoti mylintis. Su Vėžiu gali būti sunku Svarstyklėms, Vandeniui, Dvyniams, Liūtui, Šauliui, Avinui, Ožiaragiui. Lengviau Mergelei, Jaučiui, Skorpionui, Žuvims. Šio ženklo atstovams būdingas mokėjimas išklausyti ir supratimas, todėl jiems sunku su impulsyviais žmonėmis.

 

Vyras-Vėžys

Šio ženklo vyras gali ieškoti moters glėbyje prieglobsčio dėl jį užklupusio dvasinio liūdesio, todėl labiau švelnūs vėžiai stengiasi sukurti jaukumą ir moteriai. Pavyzdžiui, paruošti romantišką vakarienę, tačiau jiems patinka jausti ir moters dėmesį. Tikėtina, ne vienos. Šio ženklo vyrai ganėtinai švelnūs ir moteriški, todėl tos, kurios mėgsta „mačo“, bendravimas su Vėžiu gali būti kančia, nes jis menkai rodo iniciatyvą intymiuose santykiuose, todėl gana dažnai tenka jį visaip skatinti ar stimuliuoti.

 

Moteris-Vėžys

Turi gerą intuiciją, moteriška, labai orientuota į šeimą ir dažnai ją turi. Tačiau sutinkamos ir tokios šio ženklo moterys, kurios ilgai negali sukurti šeimos. Tai reiškia, kad jos nesugeba iki galo atsiskleisti prieš vyrą, todėl, kad labai švelnios ir lengvai pažeidžiamos. Nors kartais atrodo šaltos ir bejausmės. Moteriai-Vėžiui seksas – ne esminis dalykas gyvenime. Ji gali net nekalbėti apie tai su savo vyru, tačiau, jei jis mylimas – visados jaučia begalinį jos rūpestį ir atsidavimą.

 

Liūtas

Liūtas – aistringa ir išdidi natūra. Ne išimtis ir intymūs santykiai, kur jis jaučiasi puikiai. Kai jam gerai ir yra giriamas, tai tiesiog pražysta ir stengiasi savo partneriui ar partnerei padaryti viską, ko tik jie užsigeidžia. Liūtas gerai sugyvena su Šauliu, Avinu, Dvyniais, Svarstyklėmis ir Jaučiu. Taip pat gali būti nebloga pora su Vandeniu ir Ožiaragiu.

 

Vyras-Liūtas

Tai – aistringas žmogus, labai dosnus sekso partneris, tačiau gana lengvai pažeidžiamas, ypač kai sulaukia kritikos. Tada gali net prarasti potenciją. Todėl, jei tai jūsų gerbėjas, gėrėkitės juo kiek galima daugiau ir jokiu būdu nemėginkite įskaudinti. Nors Liūtas ir stengiasi užimti lyderio pozicijas, tačiau tam vyrui labai patinka iniciatyvios moterys. Vis dėlto prieš tai reikėtų išsiaiškinti jo skonį, o jau paskui lengvai pademonstruoti savo. Liūtas gana dažnai mėgsta dovanoti dovanas.

 

Moteris-Liūtas

Tai tokia pat aistringa asmenybė. Tačiau jos dėmesys savitarpio santykiuose gali būti labiau nukreiptas ne į seksą, o pavyzdžiui, į norą užimti lyderio pozicijas šeimoje ir auklėjant vaikus. Tačiau bet kurioje gyvenimo sferoje, kur tik šio ženklo moteris panorėtų viešpatauti, ji bus karalienė. Todėl, jei vyras nori pasiekt
i jos palankumo, turėtų negailėti komplimentų, nuolat kartotų, kad ji – vienintelė ir jai nėra lygių pasaulyje. Tačiau teks įdėti nemažai pastangų, kad moters-Liūto išdidumas būtų nugalėtas ir ji atvertų savo aistringą prigimtį.

 

Mergelė

Priešingai paplitusiai nuomonei, kad mergelės įkyrios ir visai nemėgsta sekso, gana dažnai sutinkamos labai aistringos natūros. Tačiau šio ženklo atstovams sunku atsipalaiduoti ir išreikšti savo jausmus taip, kad partneris suprastų, kiek jam svarbūs santykiai. Jiems taip pat gali būti sunku išreikšti savo santykius ir sekso sferoje. Mergelei gana sunkiai sekasi savitarpio supratimas santykiuose su Liūtu, Šauliu, Avinu, Vandeniu, Svarstyklėmis. Kiek lengviau su Dvyniais, Ožiaragiu, Jaučiu, Žuvimis, Vėžiu, Skorpionu.

 

Vyras-Mergelė

Būna aistringas, tačiau ta jo savybė retai pastebima. Mat jis gana dažnai mėgsta kelti sąlygas, taip pat užsiangažuoti ties smulkmenomis. Tačiau jis pasirengęs padėti, nekviečiamas atskuba į pagalbą moterims. Stengiasi jas išklausyti ir suprasti. Tai suartina tarpusavio santykius ir suteikia jam galimybę atsiskleisti. Be to, jam svarbu, kad moteris patirtų pilnavertį pasitenkinimą. Svarbiausia, nepamiršti jam tai pasakyti ar net pagirti. O jei vis dėlto nepavyko pasidžiaugti malonumu, reikėtų tiesiai šviesiai jam pasakyti, ko norima.

 

Moteris-Mergelė

Dažnai pati nežino, koks švelnumo potencialas joje užkoduotas ir gali net nemokėti jo išreikšti. O vyras gali dėl to net pasimesti ar sutrikti. Gerai, jei pasitaikytų toks partneris, kuris galėtų padėti jai įveikti drovumą, išvardindamas jos nuostabias savybes. Tada Mergelė iš visos širdies stengtųsi suteikti mylimam vyrui malonumą.

 

Tęsinio laukite rytoj…

{alfa2}