2008 m. lapkričio 9 d.

314 metų diena, 45 metų savaitė.

 

Saulė teka 7:37, leidžiasi 16:38. Dienos ilgumas 08:51.
Mėnulio fazė – priešpilnis.
Temperatūra – dieną +7 iki +9, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 3-6 m/s .
                     naktį +8 iki +10, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 3-6 m/s .

 

1989 m. Berlyno sienos griuvimas. Rytų Berlyno gyventojams leista laisvai kirsti Berlyno sieną. Kitą dieną gyventojai pradėjo sieną griauti.

 

Patarimas – Niekada nekabinkite veidrodžio ant durų, nes galite pamatyti nekviestus svečius.

 

Nepamiršk pasveikinti – Aurelijų, Pauliną, Dargintą, Skirtautę, Teodorą ir Estelą.

 

Dienos anekdotas.

 

Lapkričio 9 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Absoliučiai kitoks sprendimas staiga iškils kaip akivaizdus ir vienintelis. Liks tik stebėtis, kaip čia anksčiau jis jums neatėjo į galvą.

Tauras

Šiandien esate kupinas energijos ir ryžto kalnus nuversti. Pasidomėkite, ar išsisprendė klausimas dėl jums svarbaus reikalo.

Dvyniai

Jūsų laukia darbų ir reikalų kalnas, nei galo nei krašto nematyti… Jei dirbsite iki vėlumos, galite pražiopsoti svarbų visuomeninį renginį ar šeimos šventę. Labai protingai pasielgtumėte kuo anksčiau nuėjęs miegoti.

Vėžys

Nauji išgyvenimai privers jus naujai pažvelgti į gyvenimą. Galite būti apkaltintas dėl nesėkmės. Suprasite, kad reikia paisyti ir kitų nuomonės. Pasistenkite nekreipti dėmesio į paskalas.

Liūtas

Informacija – dar ne viskas. Svarbu, kaip ją panaudosite. Ar prireikus galėsite pagrįsti savo veiksmus ir nuomonę? Atsargiai: jūsų pirmasis šansas gali pasirodyti buvęs vienintelis. Netikėkite piktomis paskalomis.

Mergelė

Šiandien jūsų laukia naujos pažintys ir svarbios naujienos ar kitokia informacija. Parodykite aplinkiniams nors kiek draugiškumo! Labiau pasitikėkite širdimi, nesivaržykite garsiai pasakyti to, ką jaučiate.

Svarstyklės

Tik ramioje aplinkoje galėsite pats sau atsakyti į svarbius klausimus. Pamąstykite apie tai, kas griauna jūsų savitarpio pasitikėjimą su artimu žmogumi ir ar nėra čia jūsų kaltės. Vertindamas kitus atminkite, kad būsite vertinamas ir pats.

Skorpionas

Artėja aktyvios veiklos metas. Dienos sėkmė bus nulemta iš ryto. Konkrečių veiksmų ar rezultatų iš jūsų dar nesitikima, taigi turite keletą dienų padėčiai ištirti.

Šaulys

Gali būti sunku kitiems išaiškinti dalykus, akivaizdžius jums pačiam. Pasistenkite nesivelti į diskusijas, ginčus – ypač pirmoje dienos pusėje. Protingiausia būtų „pasižymėti” savo teritoriją ir neįsileisti į ją nieko.

Ožiaragis

Neverta palikti visko taip, kaip yra. Skubiai turite ką nors keisti, antraip imsite nuobodžiauti, o tai jau negerai. Jėgų ir energijos tikrai pakaks. Pavojus kitas: aktyviai ieškodamas išeities, galite nuklysti visiškai ne ton pusėn.

Vandenis

Perspektyvos viliojančios, bet miglotos. Būtų išmintinga pasinaudoti tarpininko paslaugomis. Nepraraskite budrumo, net kai padėtis atrodo visai aiški.

Žuvys

Šiandien galite pajusti kažką panašaus į gailestį dėl to, ką esate iškrėtęs anksčiau. Triskart pagalvokite, ar tikrai verta dabar dėl to graužtis, o juolab imtis kažkokių konkrečių žygių bandant „ištaisyti” situaciją.