Horoskopas ketvirtadieniui 04-21

Avinas – Tikriausiai norėsis paišdykauti, atsipalaiduoti, patirti pramogų. Panašu, kad partneriui ar kažkam kitam tai labai nepatiks, tad galite tikėtis priekaištų ar net sankcijų. Gerbėjų idealizuoti nederėtų, ypač jei dar nežinote, ko galite iš jų tikėtis.

Tauras – Norite ar nenorite, teisę į poilsį teks pelnyti prakaitu, nes darbuotis turėsite iš peties. Galimi viršvalandžiai darbe arba tiesiog dirbsite daugiau, bet gausite mažiau nei esate vertas. Sunkiai judės skolų, paskolų, mokesčių klausimai.

 

Dvyniai – Jums knietės oponuoti, reformuoti, griauti tai, kas trukdo. Galite susidurti su neteisybe, bet neteisieji šiandien turbūt bus pajėgesni apginti savo pozicijas. Turbūt susidursite su kliūtimis, jei tvarkote juridinius reikalus.

 

Vėžys – Šiandien lengva išprovokuoti skyrybas, ilgalaikę nesantaiką, netinkamai išleisti santaupas. Pasistenkite, kad ši diena būtų kuo ramesnė. Apsiribokite svarbiais buitiniais darbais, kelkite savo kultūrinį ir intelektinį lygį.

 

Liūtas – Tikėtini svarbūs susitikimai, interviu. Galbūt mėginsite pasiremti užsieniečių patirtimi, jų konkrečia pagalba. Būkite atsargus bendraudamas su nepažįstamais veikėjais bei įtakingais valdininkais. Neimkite ir nesiūlykite kyšių.

 

Mergelė – Rūpesčių ir įtampos kupina diena. Dalykiniai pokalbiai gali pakrypti kiek netikėta linkme. Panašu, jog skubėsite pulti, kad nereikėtų gintis. Dominantys ryšiai gali pasirodyti nepatikimi. Nusimato nemalonus pokalbis, gandas.

 

Svarstyklės – Būsite aktyvus ir galite reikštis kolektyvinėje veikloje, kūrybiniuose projektuose. Galbūt teks bylinėtis, intensyviai diskutuoti, kažką įrodinėti kolektyvui, visuomenei. Tačiau galite sulaukti ir nemalonių staigmenų, užgaulios kritikos.

 

Skorpionas – Šiandien jums trūks protinio aiškumo, racionalumo, arba kur eisite, ten atsitrenksite į nesupratimo sieną. Kad būtų mažiau įtampos, nesėkmių, patartina užimti pasyvaus stebėtojo poziciją. Nebūkite išsiblaškęs už vairo.

 

Šaulys – Turėsite tiek pareigų ir darbų, kad svirs rankos. Nedžiugins buities našta namuose. Keistai gali elgtis mylimas žmogus. Nežinosite nė ką galvoti, slėgs įtarimai. Galbūt lankysite ar slaugysite ligonį, tvarkysite socialinio pobūdžio dokumentus.

 

Ožiaragis – Tikėtini nesklandumai finansiniuose, verslo ir šeiminiuose reikaluose. Galbūt iškils ginčų dėl atlyginimo dydžio, pelno, palūkanų, paramos ir dėmesio stokos. Viską įmanoma išspręsti sumaniomis derybomis, bet skubėti neverta.

 

Vandenis – Gali strigti komerciniai sumanymai, numatyti projektai, finansavimas ar atsiskaitymai. Įtampą kels pokalbiai su verslininkais, žiniasklaida. Nerimausite ir dėl mylimo žmogaus reikalavimo apsispręsti kažkokiu klausimu, pasirinkti, kas svarbiau.

 

Žuvys – Nepasitikėsite kolegomis, įtariai žvelgsite į reformas darbe, politikoje. Apdairiai elkitės su pinigais, šeimos nuosavybe. Prieš ką nors užstatydamas, skolindamas, pirkdamas ar parduodamas gerai pagalvokite ir paskaičiuokite.

 

Šaltinis: vytautus.com