Kaip vyrai elgiasi poroje pagal Zodiako ženklą

Žinia, kad santykiai būtų romantiški – priklauso nuo abiejų partnerių. Tačiau tiksliai nuspėti jų eigą – taip pat sudėtinga ir reikalauja individualaus priėjimo. Tačiau apstu įvairių „schemų“, kurių stengiasi laikytis vieno ar kito Zodiako ženklo atstovai. Nors ir nereikėtų įžvelgti jose „galutinio nuosprendžio“, bet ir nereikėtų numoti į visa tai ranka.

Avinas

Jis susipažįsta visur ir visada, tačiau stengiasi išsirinkti palankias sau aplinkybes, kuriose triumfuoja ir būna nugalėtojas.

Gaudydamas moterų kupinus susižavėjimo žvilgsnius, jis tiesiog pražysta jų akyse, o tą moterį, kuri juo žavisi labiau už kitas, dosniai apdovanoja savo dėmesiu. Santykių pradžioje jį mažai domina kliūtys.

 

Avino išrinktoji gali būti ištekėjusi ar įsimylėjusi kitą, gyventi už jūrų marių – niekas nesutrukdys jam pasiekti abipusio artumo. Nors ir įsibėgėjus santykiams mažai jį jaudina sunkumai. Teigiama, kad Avinas greitai praranda susidomėjimą, kai užkariauja viršūnę. Iš dalies tai – tiesa.

 

Tačiau prieš užkariaudamas kitą viršūnę, jis suspėja gerokai patampyti nervus ir buvusiai. Moteris nustoja būti dievaitė Avino akyse, jei tik tampa jo pralaimėjimų liudytoja, net ir dėl visai nereikšmingo dalyko. O ir toliau išsaugoti gerus santykius pavyksta tik labai išmintingoms asmenybėms, kurios apdovanotos taip pat ir artistiškumo talentu. Tuo tarpu likusios tampa kaprizingo vaiko guodėjomis. Bet iki to momento, kai jis vėl pagauna susižavėjusios moters žvilgsnį.

 

Jautis

Šio ženklo atstovas susipažįsta ten, kur tai daryti padoru. Todėl vargu, ar Jautis vers susigūžti jam patinkančią moterį tamsioje gatvėje. Mat jam daug maloniau ir įdomiau susipažinti su moterimis dalykiniuose pokalbiuose ar šventiniuose renginiuose, net liūdnose iškilmėse. Jaučiui pakanka tik įdėmiai pažvelgti į patikusią moterį ir jis beveik garantuotas, kaip susiklostys tolimesni jųdviejų santykiai.

 

Tiesa, tada šio ženklo vyras pradeda svarstyti, ar jam to reikia, ar ne. O išrinktajai beliks tik susitaikyti su jo sprendimu. Mat Jautis atkakliai ir užsispyrusiai siekia moters ir paprastai savo pasiekia. Šio ženklo atstovai nemėgsta sunkumų, bet stengiasi nepažeisti visuomenės priimtų tradicijų ir moralės normų. Būtent todėl jie dažniausiai susilaiko nuo meilės romanų su ištekėjusiomis moterimis bei vienu metu nesusitikinėja su keliomis merginomis.

 

Jiems šeima – vertybė, todėl saugo jos interesus. Moteriai reikėtų elgtis taip pat išdidžiai ir būti pasirengusiai paaukoti net savo interesus vardan bendro tikslo. Priešingu atveju, Jautis gali apkaltinti egoizmu ir sveiko proto nebuvimu. Jo manymu, tai didžiausi moters trūkumai. Jautis labai sunkiai priima sprendimą nutraukti santykius, tačiau jei vieną kartą jį priima, daugiau nekeičia.

 

Dvyniai

Šio ženklo vyrai labai mėgsta bendrauti ir iš šalies žiūrint atrodo, kad gana lengvai ir nerūpestingai užmezga pažintį. Dažnai mėgsta flirtuoti ir koketuoti su priešingos lyties atstovėmis, tačiau vis dėlto jų vinis – romantiški vakarėliai, kur galima atkreipti į save ne vienos moters dėmesį. Dvyniai įsimyli, tačiau sudaužyti šio ženklo atstovo širdį iš esmės nepaprastai sunku. Nes turbūt dar nei vienai nepavyko užvaldyti visus Dvynio-vyro jausmus bei mintis ir paimti iniciatyvą į savo rankas.

 

Dvyniai gauna daugybę malonumų, išmėgindami santykių tamprumą. Jis nenusiramins tol, kol neišsiaiškins, kokias būtent nuodėmes jo išrinktoji pasirengusi atleisti, o paskui privers ją susitaikyti su tuo, kad jis nė neketina keistis. Tačiau kaip besielgtų Dvyniai, jie priklauso tam vyrų tipui, kurių moterys labai ilgai negali pamiršti.

 

Be to, šio ženklo vyrai moka atrodyti geresni nei jie yra iš tikrųjų ir dažnai tuo naudojasi. Būtent su Dvyniais moterys dažniausiai „išsiskiria draugais“ ir net retsykiais romantiškai praleidžia laiką jau po to, kai prisipažįsta sau, kad santykiuose nėra ir negali būti ateities.

 

Vėžys

Šio ženklo vyrai mėgsta bendrauti, domisi kitų žmonių gyvenimu ir svajoja turėti daug draugų. Tačiau kiek drovūs, todėl susipažįsta su naujais žmonėmis tik susiklosčius palankioms aplinkybėms. Jie noriai lankosi pažinčių portaluose, kadangi tikisi užmegzti rimtus santykius. Taip pat nebijo paprašyti ir draugų pagalbos bei parodo pavydėtiną išradingumą, jei nori gauti kokią nors informaciją apie juos sudominusią moterį.

 

Šio ženklo atstovai vertina santarvę ir ramybę, todėl nebando išrinktosios kantrybės savo kaprizais, priekabių ieškojimais ar net konfliktais. Užtat nepraleidžia geros progos nudžiuginti ją komplimentais ar miela dovana.
Jau pažinties pradžioje Vėžys nusiteikia rimtiems santykiams, tačiau širdies gilumoje bijo būti apgautas, todėl kartais numato atsitraukimo kelius ar atsarginius nusileidimo takus. Tačiau Vėžio išrinktajai teks susitaikyti su tuo, kad jis turi savo vidinį pasaulį, į kurį nieko neįsileidžia.

 

Santykius su Vėžiu moteriai dažnai pavyksta pratęsti net ir po to, kai jausmai atvėsta. Šio ženklo atstovai savotiškai inertiški, tačiau nemėgsta priimti skubotų sprendimų. Nors jie ir nesipriešina susiklosčiusiai situacijai, jei pamato, kad reikalai eina skyrybų link. Kadangi jam lengviau susitaikyti su tuo, kas atrodo neišvengiama nei kovoti.

 

Liūtas

Šio ženklo vyrai nemėgsta rodyti iniciatyvą susipažindami, tačiau mėgsta sudaryti palankias sąlygas ir suteikia moteriai galimybę žengti pirmą žingsnį. Užkariauti liūto dėmesį gali tik ypatinga moteris: patraukli, protinga, apdovanota išskirtinėmis dalykiškomis savybėmis, kuriai sekasi profesionalioje veikloje.

 

Ideali gyvenimo palydovė šio ženklo atstovui – moteris, kurią paslapčiomis ir be atsako įsimylėję jo draugai ir kuriai aiškiai pavydi kitos moterys. Žodžiu, tai turi būti žvaigždė, bet sutinkanti spinduliuoti jo viešpatavimo karalystėje.

 

Liūtas visada galvoja, kad jis yra lyderis santykiuose, tačiau kai paliečiama atsakomybės tema, tai užgula jo išrinktosios pečius. Gauti viską mainais už tai, kad moteris būna greta jo – Liūto slapta svajonė. Tačiau kartais šio ženklo atstovai vis dėlto sutinka su kai kuriomis nuolaidomis ar išlygomis.

 

Liūtas gerbia savo moters tokius „vyriškus“ charakterio bruožus, kaip stipri valia, atkaklumas, tikslo siekimas, tačiau niekada neleistų panaudoti šių savybių savo atžvilgiu. Gudrus manipuliavimas gali baigtis sėkmingai, tačiau mėginimas atvirai daryti spaudimą Liūtui neišvengiamai prives prie santykių nutraukimo.

 

Be to, Liūtas itin retai suteikia santykiams antrą kvėpavimą. O jei vis dėlto moteriai pavyko tai pasiekti, turėtų nepamiršti, kad šio ženklo atstovai savotiškai kerštingi ir niekada nepamiršta jiems padarytos skriaudos.

 

Mergelė

Šio ženklo vyrai gana dažnai veda tas, su kuriomis daugybę metų pažįstami ir puikiai žino jų privalumus ir trūkumus. Tačiau jei Mergelė nenori, iš esmės nėra galimybių moteriai pakerėti jo širdį. Todėl šio ženklo vyrus retai ir ištinka romantiško pobūdžio nusivylimai, o jei vis dėlto tai įvyksta, tai jiems būna tikra tragedija. Mat net įsimylėję šio ženklo vyrai sugeba sveikai mąstyti, kontroliuoja savo jausmus ir emocijas bei apsvarsto tai, kas vyksta.

 

Būtent todėl romantiškų santykių žlugimas priv
erčia juos abejoti savo intelektualiniais sugebėjimais, peržiūrėti savo požiūrį į pasaulį ir ieškoti naujų gyvenimiškų malonumų. Mergelės labai vertina pasitikėjimą, tačiau juos baugina pilka kasdienybė, rutina ir nuobodulys. Tačiau santykiuose su šio ženklo atstovais moterys neras audringų aistrų ir uraganiškų emocijų, užtat galės mėgautis komfortu ir jaukia namų aplinka.

 

Vyras-Mergelė yra lyderis santykiuose, nors ir deklaruoja lyčių lygybę bei demokratiją. Mat jo pusėje patys geriausi sąjungininkai – nepajudinamas įsitikinamas savo teisumu ir mokėjimas pateikti nenuginčijamus argumentus ginant savo nuomonę.

 

Svarstyklės

Šio ženklo vyrams retai tenka susimąstyti, kaip užmegzti pažintį su jam patikusia moterimi. Svarstyklėms vyrams sekasi jau romantiškų santykių pradžioje, todėl, kad viskas klostosi taip, kaip jie nori. Tačiau ši sėkmė gali labai greitai baigtis arba turėti liūdnų pasekmių, kai Svarstyklės susiduria su pirmais sunkumais. Tada jie pradeda panikuoti ir pasimeta.

 

Todėl ilgiausiai gali tęstis Svarstyklių tarpusavio santykiai su veikliomis, energingomis moterimis, sugebančiomis ryžtingai priimti sprendimus ir prisiimti atsakomybę iškilus sudėtingoms situacijoms. Tačiau jei moteris tampa pernelyg aktyvi, vyras–Svarstyklės keičia požiūrį į ją. Ir ne į gerąją pusę.

 

Meilės romanas su Svarstyklėmis gali užsimegzti tik susiklosčius itin palankioms aplinkybėms. Žinoma, jos gali būti sukurtos moters rankomis, tačiau geriau būtų, jei vyras to nesuprastų. Net ir stiprus jausmas gali būti sugriautas, jei moteris „stumtelės“ savo išrinktąjį jai naudinga linkme, mėgins perauklėti jį arba reikalaus atsikratyti žalingų įpročių.

 

Svarstyklėms sunkiai pavyksta priimti sprendimą nutraukti santykius. O jei vis dėlto taip atsitinka, stengiasi tai padaryti kuo diplomatiškiau, net jei pats tuo metu kankinasi.

 

Skorpionas

Skorpionai gana lengvai užmezga romantiškus santykius, net ir tada, kai nėra net užuominos apie įsimylėjimą. Šio ženklo atstovams ryšiai su moterimi – maloni ir neatskiriama jų gyvenimo dalis. Tačiau tuo pačiu ir neišsenkamas šaltinis, iš kurio Skorpionai pasisemia malonumų. Tačiau kažin, ar sugebėtų atkreipti jo dėmesį ta moteris, kuri turi nesibaigiančių problemų. Užtat besiblaškanti būtybė, kupina greitai besikeičiančių norų, nesunkiai įaudrina Skorpioną.

 

Vyrai, gimę po šiuo Zodiako ženklu, nesąmoningai išsirenka santykius „be ateities“, pavojingus kelius ir rizikingus nuotykius. Tuo pačiu nepavargsta įtikinėti save ir aplinkinius, kad ieško stabilumo, supratimo ir „tvirto užnugario“. Todėl, ar verta stebėtis, kad bet kurią gražuolę Skorpionas priverčia tapti jo konkurente ir pradeda su ja daugeliui nepastebimą kovą.

 

Pavargęs nuo nesibaigiančios dvikovos, jis gali ieškoti nusiraminimo tylios svajotojos glėbyje: virpančios nuo aistros, bet nieko nereikalaujančios ir pasirengusios viskam dėl savo valdovo. Tačiau po kiek laiko jis vėl grįžta ten, kur viskas „labai nepaprasta“. Galimybę būti Skorpionui vienintele, turi tik ta moteris, kuri moka būti įvairiapusiška, prisitaikyti prie jo nuotaikų ir aukotis dėl tokio vyro, kad jis būtų laimingas.

 

Šaulys

Šio ženklo vyrai noriai užmezga pažintis įvairiuose renginiuose, vakarėliuose ir šventėse. Žodžiu, ten, kur susirenka linksmi žmonės, trykštantys gyvenimo džiaugsmu ir nenarpliojantys pasaulinių problemų. Tokie vyrai vengia konfliktų bei sunkumų ir tai turi pajausti jo išrinktoji. Be to, jis nelaiko paslaptyje ir tai, kad jo ketinimai ne itin rimti, o nuotaika – pakankamai lengvabūdiška.

 

Šaulys pats nepastebi kaip įsimyli ir pameta galvą. Viskas, kas įvyksta atrodo jam kaip natūralus dalykas ir nerimas dėl prarandamos laisvės nė minutei netemdo jo sielos. Deja, bet šio ženklo atstovai prastai susigaudo žmonėse ir labai pasitiki pirmuoju įspūdžiu. Būtent dėl tos priežasties jis gali atsidurti siekiančių naudos žmonių spąstuose ir ne itin žinančių kaip pasiekti gyvenime savo tikslą.

 

Šaulys niekados nepamiršta ir tai, kad romantiški santykiai turi teikti džiaugsmą ir sugeba iš to patirti malonumą, net jei aplinkybės atrodo visiškai tam reikalui nepalankios. Jo nebaugina buitiniai sunkumai, visuomeninio statuso, pasaulėžiūros bei išsilavinimo skirtumai. Tačiau apgaulės ir nenuoširdumo jis moteriai neatleidžia.

 

Sugrąžinti Šaulį, jei jis priėmė sprendimą nutraukti santykius pavyksta tik toms, kurios nuoširdžiai gailisi ir atgailauja. Todėl mėginti veidmainiauti ir apsimesti tokioje situacijoje prie nieko gero nepriveda.

 

Ožiaragis

Šio ženklo vyrai netiki meile iš pirmo žvilgsnio ir galvoja, kad stabilūs santykiai galimi tik tarp žmonių, turinčių panašius gyvenimo tikslus ir požiūrį į gyvenimą, o taip pat priklausantys tam pačiam socialiniam sluoksniui. Mat jie linkę susipažinti ir užmegzti santykius tik tarp savo rato žmonių. Ten kur dirba arba mokosi, kompanijose, kur visų vienodi pomėgiai arba renginiuose, kur susirenka vienminčiai.

 

Romantiški santykiai, prasidėję tokiu būdu, turi daugybę privalumų, bet Ožiaragiui vis dar kažko neužtenka. Ir vos ne kiekvienas šio ženklo atstovas nors kartą gyvenime tampa netikėtai užklupusios meilės auka, griaunančios visas kliūtis, tradicijas ir dogmas. Tokie santykiai tampa sunkiu išbandymu, kadangi priverčia atsisakyti savo įpročių, pamiršti stabilumą ir užtikrintumą rytdiena.

 

Ir vis dėlto kova už „tvirtą užnugarį“ – neišvengiama. Ožiaragis niekada nepasitiki moterimi, kol neįsitikina, kad ji – patikima, pastovi savo jausmuose, sugeba būti gera žmona ir motina. Šio ženklo atstovai rimtai žiūri į gyvenimą ir nesiruošia rizikuoti, net jei jų širdis ir kupina aistros.

 

Jei Ožiaragis nusivylė savo išrinktąja, jis vis tiek tuojau pat nenutraukia santykių. Brangindamas savo moters jausmus, vis dėlto priveda juos iki logiškos pabaigos, nepalikdamas nė vienos galimybės sugrąžinti tai, kas prarasta.

 

Vandenis

Šio ženklo vyrai išlepinti moterų dėmesiu ir paprastai išsirenka iš jų tas, kurios rodo itin didelį susidomėjimą, tačiau ir su kitomis palaiko draugiškus santykius. Vyrai, gimę po šiuo Zodiako ženklu, paprastai leidžiasi mylimi, tuo pačiu išsaugodami savo vidinę laisvę ir kažkiek per atstumą laikydami santykius. Bet Vandenis nėra kantrus savo išrinktosios kaprizams. Jis tiesiog pasako, ko nori ir laukia greito jų įvykdymo.

 

Santykiuose su juo moteris nėra lepinama jo dėmesio. Priešingai, jai atsiranda pojūtis, kad prisilietė prie kažko didžio, vienintelio ir nepakartojamo. Būtent Vandenio draugė ar žmona jaučiasi kilmingomis damomis ar net princesėmis net ir tada, kai gyvenimas kupinas sunkumų ir daug rūpesčių. Užtat kai įsimyli Vandeniai, jie pameta galvą, o užplūdę jausmai verčia juos iš kojų. Tačiau dažnai visa tai yra tik kūrybinio įkvėpimo šaltinis, o ne priežastis atsisakyti senų santykių ir pradėti naujus.

 

Vandeniai ryžtingai užmezga artimus ryšius, bet lygiai taip pat jie gali juos nutraukti ir vėl atstatyti. Šio ženklo atstovams būdinga išeiti ir vėl sugrįžti. Užtat jie gana greitai tampa suskilusių puodelių klijavimo meistrais. Moteris, mokanti pamiršti ir atleisti, tačiau tuo pačiu sugebanti pasimokyti ir iš savo gyvenimiškos patirties, gali būti laiminga su Vandeniu. O bekompromisės ir nesugebančios nusileisti moterys linkusios neprisiminti savo meilės romanų su šio ženklo atstovais.

 

Žuvys

Vyrai-Žuvys visada įsimylėję, nors jo išrinktoji gali to ir neįtarti. Savo jausmus jie išreiškia itin subtiliai, kad moteris gali pagalvoti ką nori, tačiau tik ne romantišką susižavėjimą. Tačiau anksčiau ar vėliau moteriška intuicija leidžia tai suprasti ir būtent tada trapioje moters širdyje gimsta ypatingi jausmai tam paslaptingam, tačiau žavingam ir nepaprastam vyrui.

 

Be to, Žuvys pastebi, kad moteris juo rūpinasi tik iš altruizmo, bet negalvoja nieko blogo, darydamas dviprasmiškus prisipažinimus.

Santykiuose su vyru, gimusiu po šiuo ženklu, ne tik daug užuominų, nutylėjimų ir miglotumo, bet ir nesavanaudiško rūpinimosi savo moterimi. Mat Žuvys yra „perkandę“ romantiškų santykių esmę, vertina gražius gestus ir sugeba atrasti raktelį į moters širdį.

 

Be to, jie linkę perkelti ant savo pečių mylimosios problemų sprendimą bei prisiimti atsakomybę už šeimos gerovę. Būtent tokios savo savybėmis jis parodo stebėtiną išradingumą ir randa išeitį iš bet kurios sudėtingos gyvenimiškos situacijos.

 

{alfa2}