2010 m. Birželio 29 d. Antradienis

180 metų diena, 26 metų savaitė.  malūnas

Saulė teka 04:44, leidžiasi 22:00. Dienos ilgumas 17:16. Pilnatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +23 iki +25, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +15 iki +17, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietryčių, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Norint tobulinti protą, reikia daugiau mąstyti, negu mokytis atmintinai. (R. DEKARTAS)

Sveikiname – Paulius, Petrus, Mantigirdus, Gedrimes, Benitas, Povilus.

Šiandien – Lietuvos pasieniečių diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – imkitės tik to, kas privalu, neskubėkite, viską darykite ramiai, apgalvodami. Bus didesnė nesėkmių, klaidų tikimybė. Saugokite sveikatą, gerus santykius su kolegomis.

Jautis – nors dėl nieko negalite savęs kaltinti, tačiau būtent taip mėginsite šiandien elgtis. Ne dėl jūsų kaltės gali sužlugti svarbus reikalas, suirti santykiai su partneriais, mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Pasistenkite apie nieką blogai negalvoti, su niekuo nesipykti, netvarkyti jokių atsakingų reikalų.

Dvyniai – nesiimkite jokios atsakingos veiklos, atsisakykite neprivalomo bendravimo. Nevertėtų net per draugus tvarkyti reikalų, ypač finansinių. Galimos problemos ir dėl per didelių išlaidų ar senų skolų. Neištikimybė irgi gali virsti problema: netikėtai gali atsiskleisti tai, kas buvo kadaise.

Vėžys – rūpesčiai dėl per didelių pretenzijų, savo galimybių pervertinimo. Svarbiems susitikimams, kelionėms nėra geras metas. Ne laikas priimti finansinius sprendimus, net jei iš pirmo žvilgsnio viskas atrodys nepriekaištingai.

Liūtas – gali kilti įvairių nesusipratimų dėl maksimalizmo. Jus bus lengva įžeisti, įskaudinti, išvesti iš kantrybės, tiesa, kad patys erzinate aplinkinius – galite nė nepastebėti. Netinkamas metas su vadovu aptarti jūsų veiklos, algos perspektyvas – galite tik pabloginti situaciją.

Mergelė – nekurkite finansinių planų, neskolinkite pinigų, neinvestuokite: dabartiniams jūsų ketinimams nebus lemta išsipildyti. Būkite atidūs, kam padedate, kadangi netikęs draugas, bloga kompanija gali pakenkti jūsų ateičiai ir geram vardui.

Svarstyklės – vargu ar kas nors labai stengsis jus suprasti, atjausti, padėti. Nerizikuokite savo sveikata, pinigais ir turtu: neteks nusivilti ar patirti nuostolių.

Skorpionas – kai kas iš artimos aplinkos gali pareikšti pretenzijų, siekti aiškintis santykius. Pasistenkite kuo ramiau reaguoti į bet kokias pastabas, nepasiduoti provokacijoms. Blogas laikas konfliktams: laimėjusiųjų nebus. Saugokite savo gerą reputaciją.

Šaulys – iš šios dienos nieko ypatinga nesitikėkite. Būkite kuklesni, paprastesni – dideli poreikiai, nepamatuotos ambicijos, gal net pavydas, įniršis gali pastūmėti klaidingu keliu. Netinkamas laikas sandoriams, būkite atsargesni ir su žmonėmis, kurie bando jums įtikti.

Ožiaragis – viskas sugrįžta. Negalvokite ir nekalbėkite blogai apie artimuosius, kolegas. Jums gali būti priminta sena skola. Galimas ir nemalonus pokalbis su žmogumi, kurį kažkada mylėjote.

Vandenis – gali stigti jėgų, dėl niekų apimti bloga nuotaika. Patartina vengti bet kokio santykių aiškinimosi šeimoje: pernelyg jautriai reaguosite į priekaištus, žeis senos nuoskaudos. Šiandien tinka užsiimti buitimi, šeima.

Žuvys – viskas gali pasirodyti geriau, nei yra iš tiesų, tad nesunkiai galima suklysti tvarkant finansinius reikalus. Nesivelkite į avantiūras, nei finansines, nei meilės. Nieko nedarykite, nepriimkite sprendimų spaudžiami, verčiami ar iš smalsumo.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}