Vasarą vaikinams – trumpučiai šortai ir spalvų pliūpsnis

Prasidėjus vasarai pats laikas prabilti apie madas vyrams. Kadangi mados tendencijos vyrų garderobą keičia kur kas rečiau nei moterų, vyrams žiniasklaida skiria vis mažiau dėmesio. Tačiau tai – toli gražu ne sektinas pavyzdys. Apsidairius Lietuvos gatvėse, atrodo, kad moterims reikia mažiau patarimų mados ir stiliaus klausimais nei vyrams. Pastariesiems rengtis stilingai vis dar svetima…

Šiuo metu vykstančioje Milano mados savaitėje pristatomos ateinančių metų vasaros drabužių kolekcijos, skirtos vyrams. „Dsquared2“ ir „Armani“ mados namai vyrams primygtinai siūlo mesti į šalį nuobodžius tamsius drabužius ir rinktis šviesias, linksmas, šiltas spalvas. Viena ryškiausių tendencijų – trumpučiai šortai, kurie derinami ir su laisvalaikio drabužiais ir prie oficialaus kostiumo. Šortai – seksualus, patogus, o dabar ir itin stilingas drabužis vyrams, kuris tikrai neturėtų būti pamirštas šią ir ateinančią vasarą.

Prigludę, įliemenuoti švarkai, ryškios fantazijos, didžiuliai akiniai nuo saulės, patogi, ryškių spalvų avalynė, šalikėliai, patogios, ryšulius primenančios rankinės – privalomi vyrų aprangos atributai šią ir ateinančią vasarą.

 

{alfa2}