2010 m. Birželio 17 d. Ketvirtadienis

168 metų diena, 24 metų savaitė.  ežeras

Saulė teka 04:41, leidžiasi 21:58. Dienos ilgumas 17:17. Jaunatis.

Oro temperatūra dieną +17 iki +19, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį +8 iki +10, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 1-2 m/s. 

Dienos mintis – Teisdamas kitus, atskleidi savo baimes ir prietarus. (ANONIMAS) 

Sveikiname – Grigalius, Daugantus, Vilmantes, Adolfus, Lauras.

Dienos horoskopas:

Avinas – vargu ar pavyks viską sutvarkyti kaip norisi. Pasikliaukite vien savo jėgomis. Nepamirškite, kad draugai, partneriai sąmoningai ar netyčia gali suklaidinti, įvelti į nemalonią istoriją.

Jautis – nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių. Geriausia atsiriboti nuo aplinkinių ir reikalų, nes šiandien nieko realiai pakeisti negalėsite. Gresia išlaidos dėl neapdairumo.

Dvyniai – nepasiduokite pirmai į galvą šovusiai minčiai, netikėkite pirmu įspūdžiu. Atidžiau atlikite savo užduotis: jei šiandien susikompromituosite vadovo akivaizdoje, jau artimiausiu metu gali nukentėti jūsų karjera.

Vėžys – dirbkite savo kasdienius darbus, pernelyg negalvodami nei apie rezultatus, nei apie vertinimus – tai padės likti ramiems. Galimos išlaidos dėl sveikatos ar vaikų reikalų. Būkite dosnesni tiems, kuriuos mylite.

Liūtas – pasistenkite neprarasti geros nuotaikos ir labai savęs nepeikti. Labiau tikėkite savimi, savo šeima. Venkite tarpininkauti ir ginčytis, neskubėkite pasirašyti dokumentų. Galimos vagystės, reikalingų daiktų dingimas.

Mergelė – gali tekti patirti nepelnytų nuoskaudų darbe ar susidurti su savo vaikų, mylimo žmogaus nedėkingumu. Kol kas nepavyks pakeisti įvykių eigos – verta su tuo susitaikyti.

Svarstyklės – stenkitės optimistiškai reaguoti į didėjančias problemas, rūpesčius darbe ir namuose, į nesusipratimus su vaikais, mylimu asmeniu. Nepraraskite kantrybės: kilusius nemalonumus įveiksite nesunkiai.

Skorpionas – tai išbandymų diena jūsų profesionalumui, todėl nieko nedarykite skubėdami, aplaidžiai, pasikliaudami vien laime. Laimė lydės tik tuos, kuriems įprasta savo darbus atlikti atsakingai.

Šaulys – galimi konfliktai su partneriais veikloje, vadovybe: geriau nebūti užsispyrusiems, jei nenorite iš menko nesusipratimo padaryti kliūties bendravimui, veiklai ir įgyti naujų priešų. Galimi nemalonumai per konkurentus.

Ožiaragis – rizikuoti galima, jei jus palaiko aplinkiniai, draugai, mylimas asmuo. Kad ir kuo užsiimsite, bus svarbu prisiminti praeities pamokas, nes istorija pasikartos dar kartą.

Vandenis – daug nenorėkite, mažiau tikėkitės. Dėl priežasčių, apie kurias nenutuokiate, gali atsirasti rimtų trukdžių svarbiam dalykiniam sumanymui įgyvendinti, jūsų galimybėms išplėsti.

Žuvys – susitelkite, kad savo darbus atliktumėte nepriekaištingai, priešingu atveju nukentės jūsų reputacija, kišenė… Būkite švelnesni, jautresni tėvams ir savo vaikams: jie itin jautriai reaguos į jūsų žodžius.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}