2009 m. sausio 27 d.

27 metų diena, 05 metų savaitė.

Saulė teka 08:17, leidžiasi 16:47. Dienos ilgumas 08:30. Mėnulio fazė – jaunatis. Oro

temperatūra dieną nuo +1 iki +3, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 2-5 m/s.

Oro temperatūra naktį nuo 0 iki -2, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 1-3 m/s.

Dienos patarimas – Sėdėti ir laukti kol sėkmė už Jūsų užklius, ar eiti ir paieškoti,

kur ji pasislėpus? (N. Chilas)

Nepamiršk pasveikinti – Jogundo, Jogundės, Ilonos.

Dienos vaizdelis.

Sausio 27 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Ši diena atneš jums atokvėpį nuo rūpesčių ir nemalonumų, į kuriuos dėl neatsargumo pastaruoju metu nuolat patekdavote. Tiesa, toks laikas netruks ilgai, bet be nuotykių gyventi juk taip pat nuobodu…

Tauras

Galite atsipalaiduoti – šiandien jau padarėte viską, kas nuo jūsų priklauso. Kartu užsitarnavote deramą atlygį už savaitės vargus. Jei kažkas nesusipranta ar pamiršo jus pagirti, galite taktiškai priminti.

Dvyniai

Šiandien jums bus neįveikiami darbai, reikalaujantys drausmės ir susikaupimo. Nė nebandykite tramdyti savo impulsyvumo – veltui vargsite. Kita vertus, gerai pagalvijus tokio tipo energiją taip pat galima naudingai pritaikyti…

Vėžys

Gali būti, kad net ne iš karto suprasite, kad jau visiškai praradote saiko jausmą. Jūs arba persivalgysite, arba per daug išgersite, arba išleisite labai daug pinigų. Blogiausia, ką galite nuveikti vakare – nueiti į kazino…

Liūtas

Prieš pradėdamas rimtą pokalbį su mažai pažįstamu žmogumi pasistenkite nors šiek tiek apie jį sužinoti. Gali būti, kad taip išvengsite kai kurių nesusipratimų. Vakare galite sulaukti skambučio iš seno draugo.

Mergelė

Galite nuspręsti, kad darbai pagaliau padaryti ir jau galite miegoti ant laurų, tačiau jūsų laukia nusivylimas. Tai tik viena iš daugybės pakopų, ant kurios užsiropštėte. Jei norite pasiekti kopėčių viršų, poilsį teks atidėti.

Svarstyklės

Jei dar nenusipelnėte finansų genijaus vardo, tai tik dėl nesusipratimo. Šiandien jūs galėsite išspręsti praktiškai bet kurią piniginę problemą ir, svarbiausia, neprisidaryti naujų. Negailėkite vertingo patarimo draugams, jie bus dėkingi, kad padėjote sutaupyti.

Skorpionas

Ko jums labiausia trūks šiandien, tai tylos ir ramybės, ir būtent to sieksite iš visų jėgų. Dar vienas malonumas, kuriam sunkiai atsispirsite – maistas ir alkoholiniai gėrimai. Palepinkite save – jūs to nusipelnėte.

Šaulys

Jūsų ketinimai tikrai geri, bet laikas jiems įgyvendinti, na, jei ne pats nesėkmingiausias, tai tikrai ne itin nevykęs. Būtų gerai savo sumanymus atidėti kitai dienai. Tik jokiu būdu nepamirškite visam laikui.

Ožiaragis

Romantiški santykiai šiandien gali pasiekti aukščiausią tašką. Nuo to, kaip jūs elgsitės, priklausys labai daug. Būkite apdairus ir nebaikštus, tačiau neperlenkite lazdos – per didelis pasitikėjimas savimi gali pabaidyti laimę.

Vandenis

Kai kurie žmonijos atstovai visiškai nesupranta juokų. Gali būti, kad tokių būtybių šiandien jums teks susitikti gana daug. Kad išvengtumėte nepageidaujamų padarinių, šmaikštavimo teks atsisakyti.

Žuvys

Pagaliau jums leis šiek tiek atsipūsti. Galite atsipalaiduoti ir dėl nieko nesukti galvos. Na, nebent pasirūpinkite gera kompanija, kad nebūtų nuobodu ilsėtis…

www.vytautus.com