Savaitgalį Mažeikiuose siautėjo automobilių vandalai

Praėjusį savaitgalį Mažeikiuose siautėjo automobilių vandalai. Į policijos komisariatą kreipėsi net šeši gyventojai, kuriems buvo apvogti ir apgadinti automobiliai.

 Pavasario g.25 namo nesaugomoje aikštelėje buvo išdaužtas Renault Espace automobilio vairuotojo pusės keleivio lango stiklas ir pagrobta automagnetola JVC. Padaryta turtinė žala už 300 litų. Automobilyje signalizacija buvo įjungta.

Šio namo nesaugomoje aikštelėje nukentėjo ir BMW 325 automobilis. Jam buvo išdaužtas galinis dešinės keleivio pusės durelių lango stiklas ir pagrobta automagnetola JVC, kurios vertė 150 litų. Viso padaryta  turtinė žala už 200 litų. Automobilyje signalizacijos nebuvo.

 

Tą patį vakarą prie Daukšos g. 46 namo nesaugomoje aikštelėje buvo išdaužti  Ford Sierra automobilio priekinis vairuotojo pusės durelių lango stiklas ir priekinis keleivio pusės durelių lango stiklas bei pagrobta automagnetola „Blaupunkt”. Padaryta turtinė žala už 500 litų. Signalizacijos nebuvo.

 

Kaimynystėje esanti Daukšos g. 28 namo nesaugoma aikštelė taip pat nebuvo aplenkta chuliganų. Čia naktiniai vandalai išdaužė UAB „UPS” priklausančio VW Caddy automobilio priekinį keleivio pusės durelių lango stiklą ir pagrobė įvairius firminius blankus, sąskaitas-faktūras, kurios buvo sudėtos į juodą medžiaginę rankinę. Automobilyje signalizacijos nebuvo, o padaryta žala siekia 150 litų.

 

Tą vakarą vagys labiausiai siautėjo Pavasario gatvėje, nes šios gatvės 11 namo, nesaugomoje aikštelėje  buvo išdaužtas automobilio BMW 318 galinis dešinės pusės durelių lango stiklas ir sugadintas durelių lango rėmas. Automobilyje signalizacija buvo išjungta, o padaryta žala siekia net 500 litų. 

 

Nuo savaitgalio automobilių vagišių nukentėjo ir  kitas Pavasario gatvės gyventojas. Palikęs nakčiai savo automobilį Audi 100, minėtos gatvės 23 namo nesaugomoje aikštelėje, jam buvo išdaužtas automobilio priekinis keleivio pusės durelių lango stiklas ir  pagrobta JVC automagnetola bei navigacija GPS „Smart  SG 200”. Gyventojas patyrė 500 litų nuostolį. Signalizacija automobilyje buvo išjungta.

 

{parasas}