2010 m. Birželio 08 d. Antradienis

159 metų diena, 23 metų savaitė.  

Saulė teka 04:45, leidžiasi 21:51. Dienos ilgumas 17:06. Delčia.

Oro temperatūra dieną +14 iki +16, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį +8 iki +10, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 2-4 m/s. 

Dienos mintis – Dažnai esame atlaidūs tiems, kurie mus vargina, bet niekada neatleidžiame tiems, kurie bodisi mumis. (F. DE LAROŠFUKO) 

Sveikiname – Medardus, Merūnus, Eigintes.

Dienos horoskopas:

Avinas – siekite įtvirtinti pasiektus laimėjimus, labiau apsaugoti savo turtą. Tinkamas laikas pasirašyti darbo sutartį ar sandorį. Palanku ką nors nupirkti vaikams, teikti dovanas mylimam žmogui.

Jautis – palanku imtis atidėtų darbų, susitikti su žmonėmis, su kuriais vis neprisiruošiate pasikalbėti. Gerės santykiai su kolegomis, pavaldiniais. Aiškinkitės šeiminius nesklandumus, nesusipratimus su mylimu žmogumi. Palanku pasirašyti svarbius veiklos dokumentus.

Dvyniai – svarbiausi pokyčiai bus susiję su jūsų partneriais – viskas priklausys nuo to, kaip seksis ir ką nuspręs jūsų sutuoktinis (ar asmuo, su kuriuo siejate savo likimą), taip pat dalykiniai partneriai. Šios dienos sprendimai, susitarimai, pradėti darbai neduos greitų rezultatų, tačiau jais liksite patenkinti.

Vėžys – sėkmė netikėtai vėl aplankys. Būsite veiklūs. Jei jums stinga įkvėpimo, įprastus dalykus pamėginkite įvertinti iš naujo. Nebloga proga pamėginti ištaisyti bendravimo su vaikais klaidas, susitaikyti su mylimu žmogumi.

Liūtas – spręstinos dalykinės problemos – dabar aiškiai išvysite, kas negerai. Geras laikas ne tik veiklai reorganizuoti, bet ir darbo vietai sutvarkyti. Šios dienos susitikimai gali naudingai pakeisti požiūrį į darbą ir įkvėpti naujiems sumanymams. Itin palankūs dalykiniai susitikimai su užsieniečiais. Gera diena vykti į komandiruotes.

Mergelė – jūsų autoritetas ir populiarumas, taip pat partnerių galimybės lems šios dienos sėkmę. Verta užmegzti ryšius, kreiptis pagalbos į aukštus, įtakingus ar tiesiog sumanius asmenis. Palanku pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus.

Svarstyklės – lemtingų atsitiktinumų diena: jie naudingai pakreips net ir keblią situaciją. Tinkamas metas skolintis pinigų arba priminti apie skolos grąžinimą senam draugui, giminaičiui. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus.

Skorpionas – gerai bendrauti su įtakingais asmenimis, ieškokite naujų perspektyvų. Šios dienos naujienos suteiks viltį, o pasiūlymai bus naudingi.

Šaulys – labai svarbus metas; galite sulaukti aukšto įvertinimo, pasiekti reikšmingų pergalių. Tinkama proga svarbiam pokalbiui su vadovu, įtakingais valdininkais, rėmėjais: siūlykite savo projektus, siekite to, kas jums priklauso.

Ožiaragis – verta rizikuoti, mėginti laimę. Tai sėkminga diena, kai pavyksta įvykius pakreipti reikiama linkme. Remkitės draugų patarimais, kreipkitės į juos pagalbos. Tinka spręsti finansines problemas. Vakarą skirkite mylimam žmogui.

Vandenis – atsipalaiduokite, pasikliaukite laiku ir viskas kuo puikiausiai susiklostys. Įsiklausykite į nuojautas, jums pasakytus ar atsitiktinai nugirstus žodžius – galite suprasti kai ką labai svarbaus. Konfidencialiems susitikimams tinkamas metas popiet.

Žuvys – jei nežinote, kaip pasielgti, apsispręsti, pasikalbėkite su vaikystės draugu – savaime kils reikalingas sprendimas. Svarbiam pokalbiui su artimaisiais, mylimu asmeniu itin palankus laikas po 18.30 val.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}