TV3 vasaros projekte „Aistrų pakrantė“ dalyvauja net dvi mažeikiškės

Paskutinį gegužės pirmadienio vakarą TV3 pristatė naująjį savo vasaros projektą „Aistrų pakrantė“. Projekte dalyvauja jaunos, gražios ir žavios devynios lietuvaitės, iš kurių net dvi – mažeikiškės. Dar pernai apie jas težinojo tik tie mažeikiškiai, kurie akylai sekė portalo infoMažeikiai.lt organizuotą grožio konkursą „Mis Mažeikiai 2009“. Ernesta ir Agneta, abi šiame konkurse neliko nepastebėtos.

Agnetą pastebėjo fotomenininkas Renaldas Žilinskas, o Ernesta tapo „Mis Mažeikiai 2009“ ir „Mis Publika“ nugalėtoja.  

 

Pristatydamos save projekte „Aistrų pakrantė“, visos merginos atrodė ryžtingos ir žinančios savo tikslą, dėl kurio atvažiavo į saulėtąją Turkiją.

Agneta neslėpė, kad šiame projekte ji mato ne vieną konkurentę, tačiau pabrėžė, kad ji yra gražesnė už kitas šiame vasaros projekte dalyvaujančias merginas. Taip pat mažeikiškė pareiškė, kad kova tarp dalyvių tikrai bus, nes kiekviena moteris yra gimusi konkuruoti ir ji ne išimtis. 

 

Agnetos svajonių vaikinas turėtų būti labai labai tvarkingas, sugebantis suvaldyti ją,  ir nebijantis jai pasakyti griežtesnio žodžio. Merginai visiškai nesvarbu vaikinas šviesus ar tamsus, aukštas ar žemas, svarbiausia, kad būtų vyriškas.

 

Ernesta save pristatydama plačiajai visuomenei nepabijojo paminėti, kad ji yra kilusi iš Mažeikių ir, kad yra labai užsispyrusi ir temperamentinga žemaitė, todėl visada siekia savo tikslų. Ji taip pat paminėjo, kad neturi vaikino, o šiame projekte kaip tik ta vieta, kur galbūt pavyks susirasti savo svajonių vaikiną. Merginai labai patinka supratingi, ištikimi, aukšti, žydraakiai blondinai.

 

Jau pačioje pirmoje laidoje mažeikiškė Agnetė spėjo susikivirčyti su Lietuvos šokio guru Jurijumi Smoriginu, kuris pažadėjo, kad mergina pirmoji atsisveikins su šiuo nuotaikingu vasaros projektu.

 

Kaip seksis mažeikiškėms, dar pamatysim, įsijungdami kiekvieną darbo dienos vakarą TV3 kanalą 21 val., o jei dėl kokių nors priežasčių, Jūs to padaryti negalėsite, tai mes stengsimės pranešti visas naujienas susijusias su mūsų kraštietėmis. 

 

{parasas}