Pasipuošk išleistuvėms – paprastai, bet ne prastai

Įteiktas mokyklos baigimo diplomas neabejotinai liudija apie svarbius pokyčius. Tai rimta proga švęsti. O ypatingų švenčių proga ir atrodyti norisi ypatingai. Šiemet merginoms rekomenduojama rinktis paprastas, bet ne prastas šventines sukneles. Labiausiai šia proga dera jaunatviškos kokteilinės suknelės. Jei mergina nori atrodyti gražiai ir investuoti saugiai, tai jai siūloma rinktis klasikines spalvas – juodą, baltą, raudoną, bet jei mergina nori atkreipti į save dėmesį, tai tada siūloma rinktis šiuo metu madingiausius atspalvius: turkio, rožinę, geltoną ar žalią.

Šventinių drabužių akcentas – pečiai. Šį sezoną vis dar labai madingos suknelės su „vienu pečiu“, kurios pabrėžia bei išdidina pečius, kurie tampa silueto akcentu. Ieškančioms išskirtinio varianto merginoms, galima tądien užsidėti vąšeliu nertas sukneles ar makrame technika pintą puošnų audinį.

Išleistuvėms ypač tinka suknelės, pagyvintos diržais–kaspinais, kurie suteikia šventinio puošnumo ir jaunatviškumo. Taip pat galima rinktis prašmatnius, kelius siekiančius pūstus arba itin elegantiškus ir madingus pieštuko formos sijonus. Tik prie jų reikėtų priderinti puošnias palaidines.

 

Merginos, kurios vis dar neatsispiria pagundai išleistuvių vakarą puoštis nuomotomis suknelėmis, šiemet turėtų labai gerai tai apsvarstyti, nes su nuomota „princesiška“ suknele rizikuoja atrodyti iššaukiančiai ir šiek tiek pasiklydusiai. O be to, tokių pasirinkimų kasmet vis mažėja.

 

Vaikinams rekomenduojama rinktis šviesius kostiumus. Pats laikas reabilituoti pilką spalvą. Galima drąsiai rinktis nuo labai šviesių iki tamsių atspalvių, blizgių ir matinių paviršių. Prie pilko kostiumo patariama derinti ryškius akcentus, pavyzdžiui, šilkinį raudoną kaklaryšį, prašmatnias marškinių sąsagas.

 

{alfa2}