Kailinė liemenė – žiemos stiliaus būtinybė

Alfa.lt

 Jei dar neturite kailinės liemenės, pats laikas ją įsigyti, nes ji šią žiemą yra itin madinga. Tikro ar dirbtinio kailio liemenė ne tik puikiai atrodo, bet ir gerai apsaugo nuo šalčio. Liemenes, kaip vieną svarbiausių savo aprangos elementų, renkasi tokios įžymybės kaip Kate Moss ar Sienna Miller.

Jas savo rudens–žiemos kolekcijose pristato ir garsūs mados dizaineriai Ralphas Laurenas, „Hermes“, „Victor & Rolf“, Zacas Posenas, Philipas Limas, „Rag & Bone“ bei „Abaete“. Pasak šių mados kūrėjų, šaltąjį sezoną populiarios pačios įvairiausios kailinės liemenės: trumpos arba ilgesnės, sujuosiamos diržu arba be jo, vienspalvės arba išmargintos. Jos kuo puikiausiai tinka tiek prie džinsų ir aulinių batų, tiek prie moteriškesnės aprangos – suknelių ir sijonų. Jums tereikia atrasti labiausiai tinkantį variantą.

 

Kailinė liemenė pagyvina pabodusį ansamblį, ją galite drąsiai rinktis ir eidama į darbą, ir ruošdamasi į vakarėlį. Itin stilingai atrodysite, jei ją nešiosite ant paltuko ar odinės striukės.