Mylimojo horoskopas: ar jis pasirengęs vesti?

Avinas

Akimirksniu įsiplieskia, bet greitai ir atvėsta. Atkaklus. Pasirengęs vesti, jei nepamiršta merginos mylimo katino ir pradeda pirkti jam maistą. Nepasirengęs vesti, jei kaip ir anksčiau negaili pinigų ir vaišina stipriais gėrimais savo draugus.

 

 

Jautis

Tai labai užsispyręs ir pavydus vyras. Harmoningai derina tingėjimą su darbu. Galvoja, kad viską žino. Pasirengęs vedyboms, jei nuperka merginai dantų šepetėlį ir pastato jį savo vonios kambaryje. Nepasirengęs vedyboms, jei šimtą pirmąjį kartą atneša rožę ir kviečia į kiną.

 
Dvyniai

Nepatikimas vaikinas, nes į vedybas žiūri su ironija. Tačiau pasirengęs vesti, jei netikėtai nusprendžia padaryti remontą merginos namuose. Nepasirengęs vedyboms, jei tingiai pirštu krapšto ištrupėjusį sienos tinką ir pataria merginai susirasti gerą meistrą.

 

Vėžys

Už jo ramios veido išraiškos slepiasi audringos emocijos. Jis lengvai pažeidžiamas ir labai priklausomas nuo savo nuotaikos. Pasirengęs vedyboms, jei pradeda domėtis, kiek kainuos mašinos nuoma iki santuokos rūmų. Nepasirengęs vedyboms, jei ir toliau lygina merginą su savo mama. Ir jei iškyla koks neaiškumas, tai sako, kad pasitars su savo mama.

 

Liūtas

Nereikėtų abejoti, kad tai – bene labiausiai pasitikintis savimi iš visų kitų Zodiako ženklų atstovų. Jis mėgsta viską spręsti už kitus. Taip pat jis gerbia šeimos tradicijas, tačiau ne jo jėgoms susigaudyti, kas vyksta merginos sieloje. Pasirengęs vedyboms, jei nebepradingsta su draugais tris-keturias dienas įvairiuose baruose ar kavinėse. Ir jei jis tampa švelnesnis, o jo norai atitinka merginos norus bei pasirengęs išbučiuoti ją visų akivaizdoje. Nepasirengęs vedyboms, jei vakarais ilgai „kabo“ ant telefono, susitardamas kur ir kiek jie ketina pirkti alaus.

Mergelė

Būdamas praktiškas vyras pirmiausiai pasveria visus „už“ ir „prieš“. Be to, jis apie merginą žino gerokai daugiau nei ji galvoja. Pasirengęs vesti, jei netikėtai pradeda dalintis romantiškos vaikystės prisiminimais ir su mergina linksmai leidžia laiką triukšminguose vakarėliuose. Nepasirengęs vesti, jei nieko nedaro, o kabina makaronus ant ausų, svarstydamas apie būsimą šeiminį gyvenimą.

 

Svarstyklės

Nepaprastai draugiškas, tiesus ir atviras. Su juo lengva bendrauti. Be to, jis mėgsta gražiai gyventi. Pasirengęs santuokai, jei visos jo mintys apie tai, kaip pastatyti dvigulę lovą ankštame kambaryje. O nepasiruošęs vesti, jei pabuvojęs naktiniame klube visiems pasakos, koks buvo puikus stiptizas.

Skorpionas

Jis gerai išmano reikalą apie pinigus. Iš akies gali nustatyti kiek kainuoja vienas ar kitas daiktas. Taip pat mėgsta akcentuoti, kad jis – šeimos maitintojas, todėl visi laurai priklauso jam. Tačiau vertinti jį reikėtų pagal jo veiksmus, o ne pagal žodžius.

Nepasirengęs santuokai, jei pareiškia, kad santuokos registracijos spaudas sugadins jo pasą arba iš anksto sielvartauja, kad vedęs turės nakvoti namuose. Pasirengęs vedyboms, jei atsiklaupia prieš merginą ir aistringai prisipažįsta, kad mylės amžinai. T.y. jis pasipirš apgalvotai ir ramiai.

 

Šaulys

Maža vilties, kad bus prisirišęs prie šeimos vertybių, o jo požiūris į santykius keisis vos ne kas dvi minutes. Pasirengęs vesti, jei rimtai pradeda domėtis būsimo kūdikio sauskelnių kainomis. Todėl geriausiai būtų netikėtai pastoti.

Nepasirengęs vedyboms, jei ir toliau palaiko daugpatystės idėją, svajoja apie haremą ar net musulmoniško tikėjimo priėmimą.

 

Ožiaragis

Konservatorius. Jei myli, tai tik vieną kartą gyvenime. Jei mergina išgirstų, kad jo gyvenimo tikslas – pastatyti namą ir kartu su žmona laimingai sulaukti senatvės, vadinasi, jis jau pasirengęs vesti. Tada jis tampa atviras ir betarpiškas.

Nepasirengęs vedyboms, jei visą laisvą laiką praleidžia darbe, o per didžiąsias šventes pamiršta net pasveikinti.

 

Vandenis

Аktyvus, protingas. Pasirengęs atsisveikinti su viengungišku gyvenimu tik dėl dviejų priežasčių: iš didelės meilės arba iš išskaičiavimo.

Pasirengęs vesti, jei pamatys gerą pavyzdį jau tarp vedusių savo draugų. Nepasirengęs vestuvėms, jei ryte mergina vis dar prabunda viena.

 

Žuvys

Tai labai emocionalus ir gana uždaras žmogus. Mažas silpnybes su lengvumu paverčia kenksmingu įpročiu. Nepaprastai greitai užkariauja moters širdį. Pasirengęs vedyboms, jei pradeda vertinti šeimos vertybes ir jei nepamiršta, kad mergina mėgsta šokoladą.

Nepasirengęs vedyboms, jei ir toliau merginai girdint aptarinėja savo asmeninius planus.

 

{alfa2}