Moteris rimtiems santykiams: kokia ji?

Kokią moterį vyrai nori matyti šalia savęs? Kaip nustatyti, kad tai būtent ta moteris, su kuria galima sukurti rimtus santykius ir nugyventi visą gyvenimą? Jeigu tu jai gali priskirti 9 punktus, kurie pristatyti žemiau, tada didelė tikimybė, kad tai moteris, kurios tu ieškojai.

Nepriklausomybė. Vyrai renkasi nepriklausomas moteris, nes nenori būti auklės kailyje. Retkarčiais vyrai nieko prieš išklausyti moteriškas problemas, bet ne reguliariai. Moteris, kuri yra nepriklausoma finansiškai bei emocingai, labiausiai traukia vyrus.

 

Protas. Rimtiems santykiams reikalinga protinga moteris, su kuria nebus liūdna, kuri bet kuriuo metu gali nustebinti. Su tokia moterimi vyrai irgi tobulėja, nes nenori pasirodyti kvailesni. Galiausiai, su protinga moterimi galima pasišnekėti apie įvairius dalykus.

 

Patrauklumas. Reta dabartinė moteris neprižiūri savęs. Bet moteris turi atrodyti patraukliai visada ir visur, kad jums nebūtu gėda išeiti su tokia moterimi į viešumą. Net kasdieniniame gyvenime moteris turi prižiūrėti save.

 

Pagarba tau iš jos pusės. Tai reiškia, kad ji moka išklausyti tavo nuomonę, net kai ji ir nesutinka su kai kuriais tavo teiginiais. Jokiais būdais ji neturi tavęs žeminti. Jeigu ji tave gerbia, tai ji gebės spręsti visas problemas diplomatiškai, nesukeldama jokių scenų.

 

Ji duoda tau galimybę būti vyru. Jeigu moteris vyrui sako, ką jam valgyti pusryčiams, pietums bei vakarienei, draudžia jam susitikti su jo draugais, kad pažaisti boulingą ar išgerti alaus, tai su tokia moterimi bus sunku ateityje. Ant tokių moterų vyrai pyksta. Moteris turi suprasti, kad vyrai ir moterys yra skirtingi, ir kad jie turi skirtingus interesus.

 

Jokių pastabų. Moterims dažnai atrodo, kad jų pastabos privers vyrus veikti, privers juos daryti tai, ką jie privalo daryti. Protinga moteris žino, kaip teisingai pasišnekėti apie vyro pareigas. Bet, vyrai, bukit atsargūs, jeigu moteris kelis kartus paprašys jūsų padaryti ką nors, o jus nekreipsite dėmesio, vėliau galėsite kaltinti tik save, kad praradote tokią moterį.

 

Seksas. Sekse jūsų nuomonės turi sutapti. Nes atvirkštiniu atveju, atsiranda nepasitenkinimas partnere. Taip pat jūs turite laisvai dalintis mintimis apie savo seksualines fantazijas bei apie savo norus.

 

Moteris sutaria su jūsų draugais bei giminaičiais. Tai nereiškia, kad ji turi padėti tavo mamai virtuvėje, klausytis tėvo istorijų, važiuoti ilsėtis su tavo draugais, ji turi stengtis padaryti taip, kad tau svarbūs žmonės irgi užimtų svarbią vietą jos gyvenime. Tada ir tavo draugai bus nieko prieš, jeigu tu ją vesiesi su savimi.

 

Ji nori, kad tu būtum geresnis. Ji visada turi palaikyti tave, tavo interesus ir padėti tau įgyvendinti juos. Taip elgiasi tik mylinti moteris.

 

Ir dar vienas patarimas… Jei sutinki moterį, ir jauti, kad esi jos nevertas – vesk ją! Gerą moterį rasti nėra lengva.

 

{balsas2}