Neištikimybės požymiai

Vienas internetinis portalas apklausė savo skaitytojus ir sudarė sąrašą požymių, pagal kuriuos galima išaiškinti “į kairę” patraukusią antrąją pusę. Taigi, jūsų antroji pusė greičiausiai jums yra neištikima, jeigu:

Nustojo jus bučiuoti

Pasak psichologų, bučiniai – poros santykių lakmuso popierėlis. Jeigu kasdieniame ir seksualiniame gyvenime jų skaičius tampa lygus nuliui, laikas skambinti pavojaus varpais. Daugumai moterų (beje, ir vyrų) bučiniai daug intymesnis dalykas nei pats seksas.

Mylitės daug rečiau

Arba visai to nedarote. Jis(-i) vis dažniau yra pavargęs(-usi), turi neišsprendžiamų problemų darbe. Pabandykite prisiminti, galbūt mylėtis nustojote po to, kai jis(-i) buvo išvykęs(-usi) į komandiruotę ar buvo darbo balius.

Lovoje dabar visada trise – jūs, jūsų antroji pusė ir… telefonas

Telefonas visada kartu, net į tualetą be jo neina. Ir garsas, beje, dažniausiai išjungtas.


Ėmė nebepatikti jūsų glamonės

Jis(-i) priekaištauja, kad glamonėjate jį(-ą) ne taip. Tai jai(-am) skauda, tai per mažai aistros.

Neberūpi, ar patyrėte orgazmą

Anksčiau jūsų antrosios pusės glamonės buvo “kankinamai” švelnios. O dabar regis jam(-ai) giliai nusispjaut, kad pusiaukelėje iki jūsų orgazmo, jis(-i) patiria malonumą ir patenkintas(-a) atsuka jums nugarą.

Ir galų gale pastebite, kad jūsų mylimasis(-oji) jums abejingas(-a)

Nebepadeda nei glamonės, nei erotiniai filmai, nei atvira iškirptė ar nuoširdus dėmesys. Gal jau užteks maitinti save iliuzijomis ir laikas užduoti tiesų klausimą, – „Ar turi kitą“?

 

ŠALTINIS: Lietuvos Sveikata

{parasas}