NKL prizininkams įteikti apdovanojimai

 

 

Vakar (gegužės 4 d., antradienį) Palangoje buvo apdovanoti visi trys prizines vietas Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) 2009/10 m. sezone užėmę klubai. Trečiosios vietos apdovanojimai antrus metus iš eilės atiteko „Mažeikių“ klubui, kuris mažojo finalo serijoje 3:1 nugalėjo Pakruojo „Merestą“. „Mažeikių“ komandai buvo įteikta trečiosios vietos taurė, o žaidėjams ir treneriui bronziniai ženkliukai bei vardiniai sertifikatai.

Video iš apdovanojimų ceremonijos ir spaudos konferencijos pamatyti galėsite jau šį sekmadienį (gegužės 9d.), 10 val. kanalo „Sport 1“ eteryje laidoje „Krepšinio pasaulyje“. Apdovanojimų ceremonijoje nedalyvavo „Mažeikių“ ekipos legionierius T.Hallas, kuris jau prieš keletą dienų išvyko į Ameriką.

 

Per šį jubiliejinį (5 metų) „Mažeikių“ klubui sezoną komanda tapo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) mažosios taurės čempionai, Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) bronzos medalių laimėtojai, o LKF pagrindiniame turnyre nukeliavo iki trečiojo etapo, kur buvo vienintelė iš žemesnės lygos likusi komanda.

 

{kk}